دکتر فردین حسین زاده روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در شهرستان کرج ۲ کشتارگاه صنعتی طیور فعال است، افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون طی نظارتهای بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی از طریق استقرار کارشناس دولتی در کشتارگاه ها و حضور مسوولان فنی و بهداشتی مربوطه در محل با کشتار ۶ میلیون قطعه مرغ زنده، موفق به تولید حدود پنج هزارتن گوشت مرغ برای مصرف خانوار و بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ تخمگذار و مادر برای مصارف صنعتی شده ایم.
وی با اشاره به تولید روزانه حدود ۳۰ تن گوشت مرغ برای مصارف صنعتی و ۱۷ تن گوشت مرغ جهت مصرف خانوار در شهرستان کرج، تصریح کرد: برای جابجایی این محمولهها، گواهی حمل بهداشتی - قرنطینهای به مقصد کشتارگاههای داخل استان صادر شده و در کشتارگاه طیور پس از بازدید بهداشتی دامپزشک کشتارگاه از محموله ارسالی از مرغداری، اجازه کشتار داده می شود.
حسین زاده با توجه به احتمال بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در فصل سرما تاکید کرد: تمام خودروهای حمل مرغ زنده از اداره دامپزشکی کد بهداشتی حمل دارند و پس از تخلیه محموله مرغ، قفسها و خودرو برای بارگیری مجدد، شستشو و ضدعفونی میشوند.
مرغ های زنده از ۱۹ استان به مقصد کشتارگاه های طیور ارسال می شوند
رییس دامپزشکی شهرستان کرج با اشاره به ارسال محموله های مرغ های زنده از ۱۹ استان کشور به مقصد کشتارگاه های طیور شهرستان کرج در طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ افزود: تدابیر امنیتی و قرنطینه ای در تمام مراحل پرورش و کشتار مرغ انجام می شود.
وی با اشاره به راهاندازی و استقرار سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور در سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی استانها گفت: با این اقدام نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فعالیتهای واحدهای پرورش طیور نظیر جوجهریزی، پرورش و انتقال به کشتارگاه برای ذبح بهداشتی آسانتر شده است .
حسین زاده در پایان به مرغداران توصیه کرد، به منظور موفقیت در امر تولید پایدار و جلوگیری از بروز بیماری های همه گیر در بین طیور و به تبع آن افزایش خطر شیوع بیماری های مشترک،اصول بهداشتی و قرنطینه ای را رعایت کنند.
نظر شما