به گزارش ایرنا، آیت الله محمدحسن اختری روز سه شنبه در سومین همایش علمی و تبیینی امامت و ولایت از منظر حضرت زهرا (س) در دانشگاه تبریز، افزود: ایشان در اوج معنویت فردی ایمانگرا است که نتیجه آن مسئولیتپذیری بوده و بالاترین مرتبه مسئولیتپذیری ایثار است و اوج ایثار در حضرت زهرا (س) متجلی شده است.
وی با گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز زن، مادر را مظهر مهر، محبت و رأفت الهی دانست و با تاکید بر اینکه این خصوصیت در حضرت زهرا به تمام معنی وجود داشته است، اظهار کرد: مادران و زنان جامعه اسلامی باید در هر زمینه و فعالیتی که دارند از این بانوی بزرگوار اسلام تبعیت کرده و او را الگوی تمام عیار خود قرار دهند.
اختری معنویت، ایثار و ولایتپذیری را جزو ویژگیهای مهم حضرت فاطمه زهرا (س) دانست و ادامه داد: باید توجه داشت که معنویت انسان را متوجه به حقیقت ماورایی و ملکوتی، گرایشهای مقدس و امور فطری میکند.
وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) شخصیتی بود که معنویتش بر پایه ایمان به خدا بود و این معنویت در اوج است، گفت: اگر انسان به معنویت به معنای واقعی برسد مهمترین نتیجهای که در حیات انسان دارد آرامش، امنیت و مسئولیت پذیری خواهد بود.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این مراسم با بیان اینکه ولایت کلید رستگاری است، گفت: ولایت از جمله مسایل مهم و حیاتی جهان اسلامی و عالم تشیع است که انسان بدون ولایت در واقع مسلمان نیست.
صفر نصرالله زاده حضرت زهرا(س) را نمونه واقعی از ولایت مداری و ولایت پذیری دانست و افزود: وی تمام قد و تا پای جان در برابر ستم و جفای معاندان ایستادگی کرد و هرگز دست از ولایت بر نداشت.
وی امامت را تداوم و استمرار راه و مسیر انبیای الهی دانست و یادآور شد: امت بدون ولایت قابل فهم نیست و بر همین اساس دشمنان اسلام و انقلاب در ۴۳ سال گذشته مساله ولایت را زیر شدیدترین حملات خود قرار داده اند.
نصرالله زاده فتنه گری های سال ۱۳۸۸ را نمونه ای از تلاش بی وقفه دشمنان علیه ولایت برشمرد و اظهار کرد: مردم با بصیرت ایران اسلامی ۹ دی بار دیگر بر پایداری شیعه و جامعه اسلامی در برابر انواع فتنه ها تاکید و حماسه ای ماندگار در تاریخ کشور خلق کردند.
نظر شما