مجتبی خاشی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح اجرای آبیاری قطره ای خاش ۲ هزار هکتار شامل سیستم بارانی ۲ هزار و ۲۰۶ هکتار و سیستم کم فشار یکهزار و ۸۱۲ هکتار است.
وی صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، بکارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علفهای هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحتتر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات را از مزایای بکارگیری روشهای نوین آبیاری عنوان کرد و ادامه داد: امسال ۱۰۰هکتار از اراضی شهرستان جهت اجرای انواع سیستم های نوین آبیاری مطالعه و نقشه برداری شده و در حال طراحی است و اجرای سیستمهای نوین آبیاری در سطح ۶۰ هکتارنیز به اتمام رسید.
مدیر جهادکشاورزی خاش گفت: برای اجرای سیستمهای نوین آبیاری در این شهرستان هیچ محدودیتی وجود ندارد به طوریکه دولت نیز برای تشویق کشاورزان به این امر ۸۵ درصد هزینه اجرایی سامانه های آبیاری نوین را بصورت بلاعوض تامین و پرداخت میکند.
وی افزود: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین میتوانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی آبیاری نوین نام نویسیتا نسبت به اجرای سیستم برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.
به گزارش ایرنا از حدود ۲۳ هزار از اراضی زراعی،باغی شهرستان خاش ۶هزار هکتار آن مجهز به انواع سیستم های نوین آبیاری است.
نظر شما