انتخابات در استان کرمانشاه از مشکل آنتن دهی اینترنت تا کمبود نیرو و امکانات

کرمانشاه - ایرنا - فرمانداران حوزه‌های انتخاباتی استان کرمانشاه در جلسه‌ای با حضور استاندار و دیگر مدیران استان مشکلات حوزه تحت مسوولیت خود از جمله ضعف آنتن دهی اینترنت در برخی نقاط بویژه روستاها را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمدرضا آمویی فرماندار کرمانشاه روز شنبه در نشست مشترک استاندار با فرمانداران، بخشداران و شهرداران استان در سرسرای شهدای دولت استاندای با اشاره به حجم و تعداد زیاد شعب اخذ رای حوزه انتخاباتی مرکز استان گفت: برای برگزاری انتخابات به ۱۶ هزار نفر نیرو نیاز داریم بنابراین نیازمند همراهی تمام دستگاه های اجرایی و مردم هستیم.

وی با یادآوری لزوم انتقال نیروهای اجرایی و نظارتی و انتقال صندوق‌ها به شعب اخذ رای بویژه در روستاها و نقاط دورافتاده افزود: به هزار و ۴۰۰ دستگاه خودرو نیاز داریم ضمن اینکه تمام دستگاه‌ها در آزاد سازی نیرو و امکاناتشان همراه باشند.

محمد نجفی فرماندار قصر شیرین نیز گفت: در حوزه انتخابیه گیلانغرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین با ۲۵۶ شعبه اخذ رای؛ تامین اینترنت برای نقاط مرزی یک چالش اساسی است.

علی قربانی فرماندار سنقر و کلیایی نیز با بیان اینکه از ۴۵ داوطلب ثبت نامی این شهرستان برای نمایندگی مجلس ۲۴ نفر تایید صلاحیت شدند. گفت: در این حوزه انتخاباتی ۱۰۱ شعبه اخذ رای داریم و در سطح منطقه ۱۴ روستای فاقد آنتن اینترنت و ۱۷ روستا با آنتن دهی ضعیف وجود دارد.

در ادامه جلسه علیرضا حیدری فرماندار پاوه نیز گفت: حوزه انتخاباتی پاوه، جوانرود، ثلاث و روانسر ۲۴۷ شعبه اخذ رای دارد اما در ۱۴ نقطه باینگان، ۱۲ نقطه روانسر و ۶ نقطه شاهو آنتن دهی اینترنت ضعیف است و احتمالا مجبور شویم رای گیری را در این مناطق به شکل آفلاین انجام دهیم.

او افزود: تاکنون نتایج صلاحیت ۲۷ نفر در این حوزه انتخاباتی اعلام شده است.

در این نشست حمیدرضا کرمی فرماندار اسلام آباد غرب نیز گفت: حوزه انتخاباتی اسلام آباد غرب و دالاهو ۱۸۸ شعبه اخذ رای دارد اما در شهرستان دالاهو ۳۴ نقطه و در اسلام آباد غرب ۲۳ نقطه آنتن دهی اینترنت دارند.

وی افزود: کوهستانی و سخت گذر بودن برخی مناطق اسلام آباد و دالاهو کار جابجایی را سخت می کند که باعث بروز مشکلاتی از جمله در زمان برگزاری انتخابات می شود.

ایرج صادقی فرماندار کنگاور نیز گفت: در حوزه انتخاباتی کنگاور، صحنه و هرسین ۴۳ نفر داوطلب نمایندگی مجلس شدند که ۲۲ نفر آنها تایید صلاحیت، ۲۰ نفر رد یا عدم احراز صلاحیت و یک نفر نیز در فرم ثبت نام مشکل پیدا کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha