به گزارش ایرنا روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان روز شنبه به نقل از میثم مداحی افزود: این کاریابی به منظور افزایش بکارگُماری دانشآموختگان دانشگاهی و کاهش نرخ بیکاری دانشگاهیان راهاندازی شد.
وی ادامه داد: کاریابیها باید در مسیر آیندهپژوهی، اقدام به تحلیل و هدایت بازار کار در مسیر شغلهای مورد نیاز جامعه بپردازند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان اظهار داشت: تربیت نیروی ماهر باید بعنوان هدف دانشگاههایی مانند جامع علمی کاربردی باشد و دانشافزایی در راستای مهارتافزایی انجام شود.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: راه اندازی این کاریابی در کاهش میزان بیکاری قشر تحصیل کرده شهرستان فلاورجان موثر خواهد بود.
غلامرضا مالکی افزود: ثبت اطلاعات کارجویان و کارفرمایان و ارائه فرصتهای شغلی موجود در شهرستان فلاورجان برای تسهیل در فرآیند بکارگماری از دیگر اهداف افتتاح این کاریابی در این دانشگاه است.
به گزارش ایرنا، شصت و پنجمین دفتر مشاوره شغلی و کاریابی اصفهان استان در دانشگاه جامع علمی کاربردی بهاران شهرستان فلاورجان افتتاح شد.
این مراسم با حضور تعدادی از مدیران و معاونان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه علمی کاربردی استان و تشکلهای کارگری و کارفرمایی استان اصفهان برگزار شد.
بر اساس آمار و اطلاعات ثبت شده در سامانه جستجوی شغل، ۴۹ درصد کارجویان ثبت شده دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی و ۵۱ درصد متقاضیان کار نیز فاقد تحصیلات دانشگاهی هستند.
همچنین ۶۲ درصد کارجویانی که به ثبت درخواستهای شغلی در سامانه اقدام کردهاند فاقد مهارت بوده و حدود یک سوم متقاضیان دارای مهارت هستند.
۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی،۲۵۰ هزار واحد صنفی و یک میلیون و ۹۰ هزار کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که با احتساب خانوادههایشان ۶۴ درصد از جمعیت کل استان را تشکیل میدهند.
فلاورجان در ۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد و بهاران، یکی از شهرهای جدید این شهرستان در حاشیه زاینده رود و در غرب اصفهان است.
نظر شما