«سهراب فیض زاده» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه ۵۰ درصد از هزینه های اجرایی تصفیه خانه در شهرک های صنعتی از منابع ملی تامین می شود، افزود: شهرک های صنعتی باید به مرحله ای برسند که امکان عملیاتی شدن تصفیه خانه در آن ها فراهم باشد.
وی با اشاره به ضرورت رعایت مسایل زیست محیطی در شهرکهای صنعتی، گفت: در این راستا، ایجاد تصفیهخانه در شهرکهای صنعتی استان در اولویت این شرکت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی با اشاره به کمبود آب و دغدغه مندی صنعتگران در این زمینه، اجرای طرح استفاده از پساب تصفیه خانه شهرک های صنعتی را از راه حل های تامین آب این شهرک ها دانست و ادامه داد: از آب تصفیه شده این شهرک ها می توان بخشی از آب مورد نیاز واحدهای صنعتی و آبیاری فضای سبز این شهرک ها را تامین کرد.
۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی آذربایجان شرقی فعال است
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون ۵۷ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان وجود دارد که ۴۹ شهرک و ناحیه صنعتی به مرحله بهره برداری رسیده، چهار شهرک و ناحیه صنعتی در مرحله ساخت و ساز و رفع نواقص است و چهار شهرک و ناحیه صنعتی فاقد زمین صنعتی است که احداث تعدادی از آن ها در شرایط فعلی ضرورت ندارد.
فیض زاده، ادامه داد: در زمان کنونی ۱۰ هزار و ۴۸۴ هکتار اراضی در اختیار شهرک ها و نواحی صنعتی استان است که از این مقدار سه هزار و ۲۸۱ هکتار مساحت زمین های صنعتی است.
بزرگترین شهرک صنعتی شمالغرب کشور در تبریز فعال است
وی شهرک صنعتی شهید سلیمی را بزرگترین شهرک صنعتی فعال شمالغرب کشور اعلام کرد و یادآور شد: این شهرک دارای ۶۲۰ هکتار مساحت است و در فاز توسعه ۴۰۷ هکتار افزایش می یابد.
رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی، با بیان اینکه پیش بینی می شود با اجرای فاز توسعه شهرک صنعتی شهید سلیمی، برای ۱۳ هزار نفر اشتغال ایجاد شود پیش بینی می شود با اجرای فاز توسعه شهرک صنعتی شهید سلیمی، برای ۱۳ هزار نفر اشتغال ایجاد شود، گفت: تعداد قراردادهای منعقد شده در این شهرک صنعتی یک هزار و ۹۸ فقره است که از این تعداد، ۸۱۶ واحد تولیدی با ظرفیت های متفاوت در حال تولید است و ۲۹ هزار و ۲۸۰ نفر در آن ها اشتغال دارند.
فیض زاده، افزود: در این شهرک صنعتی تمامی امکانات زیربنایی ایجاد شده است ولی در شرایط کنونی از لحاظ تامین برق و گاز در این شهرک کمبود وجود دارد که این موضوع باعث نگرانی برای فعالان صنعتی شده است.
وی اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شهید سلیمی در زمینی به مساحت حدود چهار هکتار و در ۲ مدول هر کدام به ظرفیت ۲ هزار مترمکعب در روز اجرا شده است.
۲۹ هزار و ۲۸۰ نفر در شهرک صنعتی شهید سلیمی اشتغال دارند
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: مدول اول این تصفیه خانه در سال ۱۳۸۴ و مدول دوم آن به تناسب توسعه کارخانه ها، در سال ۱۳۹۳ مورد بهره برداری قرار گرفته است و طراحی سیستم فرآیندی آن به صورت بیولوژیکی تلفیقی بی هوازی- هوازی و بدون استفاده از هرگونه ماده شیمیایی انجام می شود.
فیض زاده، ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی ها و سرمایه گذاری های انجام شده، قرار است با بازچرخانی پساب حاصل از این تصفیه خانه، بخشی از آب مورد نیاز کارخانه ها و فضای سبز شهرک تامین شود که ضمن صیانت از محیط زیست، گام مهمی در حفظ و مدیریت منابع آبی و سلامت منطقه برداشته می شود.
وی با اشاره به وجود ۸۱۶ واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی شهید سلیمی، افزود: این شهرک صنعتی برای ۲۹ هزار و ۲۸۰ نفر در استان اشتغال ایجاد کرده است.
نظر شما