«محمد یگانه» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: در ابتدا این واحد صنعتی به تولید آلومینیوم اختصاص داشت و با سیاستهای اتخاذ شده این ظرفیت با تغییر تولید به مونتاژ و تولید ماشینهای برقی تبدیل شد.
وی با اشاره به اینکه در مجموع سه کارخانه در کشور ماشینبرقی تولید میکنند، عنوان کرد: برای تامین قطعات این ماشینها با یک شرکت چینی با صادرات ماشین برقی به ۶۰ کشور، همکاری میشود که مورد تایید استاندارد اروپا است.
مدیرعامل شرکت صنایع قائم آلومنور شهر مامونیه شهرستان زرندیه اظهار کرد: طبق قرارداد با شهرداری تهران ۵۵۰ دستگاه اتوبوس برقی باید به این مرکز تحویل داده شود که البته تمایل به واردات نیز در این شهرداری وجود دارد.
یگانه خاطر نشان کرد: سرمایهگذاری راهاندازی این خط تولید، پنج هزار میلیارد ریال است و در کنار تولید اتوبوسهای برقی برنامه تولید موتورسیکلت نیز در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: تفاوت اتوبوس برقی که در این واحد تولید میشود با دیگر نمونههای مشابه در جنس بدنه است، به دلیل استفاده از آلومینیوم به جای فولاد در بدنه، عمر این اتوبوسها ۲ برابر دیگر تولیدات مشابه است.
مدیرعامل شرکت صنایع قائم آلومنور شهر مامونیه شهرستان زرندیه تاکید کرد: جایگزین شدن اتوبوسهای برقی باتوجه به مشکل آلودگی هوا یک نقطه عطف محسوب میشود که البته برای تحقق این مهم نیاز است سازمان استاندارد جهت صدور تاییدیه و پلیس راهور جهت شمارهگذاری پلاک همکاری داشته باشند.
بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در مناطق مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند، این استان دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین مرکز صنعت کشور است.
نظر شما