جعفر قادری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا اظهار داشت: حدود ۹۵ درصد داروهای مورد نیاز در کشور توسط شرکت های ایرانی تولید و تأمین می شود و در مورد ساخت و تولید تجهیزات پزشکی نیز کشورمان به پیشرفتهای خوبی دست یافته است.
وی اضافه کرد: تنها ۵ درصد از داروهای مورد نیاز کشور وارد می شود که آن هم یا به دلیل مصرف پایین این داروها تولید آن در داخل وجود ندارد و یا اینکه داروی مدنظر به تازگی وارد شبکه توزیع در سطح جهان شده است.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دولت سیزدهم شاهد اقدامات خوبی در حوزه تولید و تأمین دارو و تجهیزات پزشکی هستیم و پیشرفتها در این زمینه نسبت به دولت قبل کاملا محسوس است.
قادری خاطرنشان کرد: با وجود اقدامات انجام شده و پیشرفت های صورت گرفته در حوزه تولید و تأمین دارو و تجهیزات پزشکی هنوز ظرفیت برای افزایش تولیدات در این حوزه وجود دارد و ما می توانیم با استفاده از ظرفیت های موجود در حوزه شرکت های دانش بنیان به پیشرفت های چشمگیرتری در حوزه تولید دارو دست یابیم.
وی یادآورشد: اکنون این ظرفیت وجود دارد که با بهره گیری از امکانات داخل کشور در حوزه افزایش تولیدات دارویی به صادر کننده دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه تبدیل شویم و صادرات این محصولات برای ما ارز آوری داشته باشد.
به گزارش ایرنا، در جلسه علنی امروز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سؤال رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان مبنی بر اینکه چرا با توجه به زحمات پرستاران و کادر درمان در زمان شیوع کرونا و با وجود وعدههای داده شده برای جذب پرستاران و تبدیل وضعیت کادر درمان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به تعدیل کادر بیمارستانی و عدم تمدید طرح پرستاران کرده است، گفت: در اولین آزمونی که طی دو سال گذشته برگزاری شده ۲۸ هزار و ۹۶۱ نفر استخدام شدند که ۲۲ هزار و ۹۷ نفر آنها امتیاز کرونا را داشتند.
بهرام عین اللهی خاطرنشان کرد: در آزمونی که اخیرا با شرکت ۹۸۸ هزار نفر برگزار شد و قرار است حدود ۲۵ هزار نفر استخدام شوند، ۵۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در آزمون از امتیاز کرونا استفاده می کنند و هنوز کارهای مربوط به مصاحبه و گزینش آن در حال انجام است و نتایج کار به زودی اعلام خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این چند سال ۳۲ هزار نفر به جمعیت پرستاری کشور اضافه شده و حدود ۲۲ هزار نفر نیز در تبدیل وضعیت ایثارگری عمدتا در حوزه پرستاری انجام شده است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: البته نیاز ما بیش از این است و اخیرا از سازمان اداری و استخدامی درخواست جذب ۷۵ هزار نیرو را کرده بودیم که از این میان برای جذب ۲۵ هزار نفر آزمون برگزار شد که از این تعداد، ۱۴ هزار نفر کارکنان حوزه پرستاری و اتاق عمل هستند که این نیروها به زودی اضافه خواهند شد.
در ادامه داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه در خصوص اقدامات انجام شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت سیزدهم توضیحاتی ارائه کرد که در این مطلب با عنوان منظور: ۴ میلیارد و ۲۷۳ میلیون دلار ارز به بخش درمان تخصیص یافت قابل مشاهده است.
در جلسه علنی مجلس همچنین گزارش کمیسیون بهداشت در این رابطه ارائه شد که جزئیات آن در مطلبی با عنوان اقدامات موثری در راستای رفع کمبودهای دارویی در کشور انجام شده است منتشر شده است.
نظر شما