۱۵ مکان برای عرضه زنده ماهی در استان مرکزی شناسایی شد

اراک - ایرنا - مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ۱۵ مکان برای عرضه و طبخ آبزیان زنده با هدف دسترسی آسان مردم به ماهی در شهرهای استان شناسایی شد.

«حسن اکبری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مناطق شهری در نظر گرفته شده استان مرکزی در شهرهای اراک، ساوه، خمین، محلات، دلیجان، تفرش، فراهان و خنداب است.

وی بیان کرد: عرضه ماهی زنده در تفرش و خمین، آغاز شده و راه‌اندازی آن در بقیه شهرهای استان با همکاری شهرداری‌ها ممکن می‌شود.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۴ کیلوگرم است و این سرانه در استان مرکزی ۹ کیلو و چهار دهم است که پنج کیلو با سرانه فاصله دارد.

اکبری افزود: هفت تفرجگاه شیلاتی در جاده‌های اصلی استان مرکزی با عرضه ماهی زنده فعال است که برای توسعه استفاده از گوشت سفید در سطح کشور، می‌توان از تجربه این استان استفاده کرد.

استان مرکزی در صادرات ماهیان زینی با ۷۲ درصد رتبه اول کشور و صادرات به ۹ کشور، تولید ماهیان خاویاری رتبه چهارم، رتبه ۱۰ تولید ماهی قزل آلا، رتبه پنجم تولید ماهیان زینتی و تولید جلبک رتبه دوم را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha