۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵
کد خبرنگار: 5333
کد خبر: 85353757
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

در «شش ماه پایانی» چه می‌گذرد؟

۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵
کد خبر: 85353757
در «شش ماه پایانی» چه می‌گذرد؟

تهران- ایرنا- مجموعه «شش ماه پایانی» نیمه دوم سالی را که آخرین سال غیبت است و به ظهور حضرت مهدی (عج) ختم می‌شود، با تمسک به احادیث به تصویر می‌کشد.

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، بسیاری از مردم نمی‌دانند نشانه ظهور یعنی چه. چون تا به حال چیزی درباره آن نشنیده اند و خود هم در جست‌وجوی چنین میلی نبودند. لذا با دیدن چنین جریان‌هایی، هیچ چیز به ذهن آنها خطور نمی‌کند و بی‌توجه رد می‌شوند، گویی اتفاقی نیفتاده است. نتیجه مواجه شدن بعضی دیگر هم با این وقایع، چیزی جز شک و شبهه در اذهان آن‌ها نیست؛ آن هم به حدی که قدرت تشخیص خود را به کل از دست می‌دهند و مبهوت و متحیر می‌شوند.

نویسنده کتاب شش ماه پایانی سعی کرده است تا آنجا که می‌شود، پرده ابهام را از مسئله نشانه‌های ظهور حضرت مهدی (عج) بزداید و به شکل مطلوب طرح کند.

بسیاری از نویسندگان، نشانه‌های ظهور را به دو دسته حتمی و غیرحتمی دسته‌بندی می‌کنند و به طرح و بحث آنها می‌پردازند. برخی دیگر هم اجمالی و فشرده با نگاهی گذرا به این مطلب رد می‌شوند؛ درحالی که در زمان حاضر، مهم آن است که هر فرد بتواند با پیگیری این حوادث، در دام آن‌ها که به دروغ ادعای مهدویت می‌کنند، نیفتاده و به خاطر کثرت و وفور اتفاقات، دچار سردرگمی نگردد.

این مجموعه، نیمه دوم سالی را که آخرین سال غیبت است و به ظهور حضرت مهدی (عج) ختم می‌شود، به تصویر می‌کشد. برای استخراج مجموعه این رویدادهای پی‌درپی، به دسته از احادیث تمسک جسته شده است که به تاریخ خاصی اعم از روز، ماه یا سال اشاره داشته اند که بحمد الله همه علائم حتمی دراین محدوده گنجیده اند.

البته باید در نظر داشت بسیاری از علائم ظهور حضرت، زمان خاصی را مشخص نمی‌کنند و از همین رو در این مجموعه چندان به آن‌ها پرداخته نشده است و برخی را هم که لازم بود پیش از ورود به بحث، راجع‌به ماه‌های سال قبل از ظهور مطرح شوند، در فصل اول بیان شده اند.

قسمتی از متن کتاب

یاس و ناامیدی جهانیان از تمامی تجربیات گذشتگان

نوع نگرش مردم جهان به منجی و دین اسلام، یکی از مسائل مهمی است که حضرت پس از ظهورشان با آن مواجه خواهند بود؛ یعنی مردم طبیعتاً به تمامی تجربیات و نظریه‌های مطرح شده به عنوان فرضیه‌های شکست خورده‌ای که بطلان و پوچی آن‌ها به وضوح مشاهده می‌شود، خواهند نگریست و از همه ظلم و فسادی که در عالم به خاطر دورافتادن از معارف الهی گریبان‌گیرشان شده، از تمای سازمان‌های بین‌المللی و جهانی دل خواهند کند و به دنبال قانون و قاعده ای خواهند گشت که آن‌ها را از این ورطه هلاک نجات بخشد و به صلاح و فلاح رهنمونشان سازد و هرچه کشورها به کانون چنان قانونگذارهایی نزدیک‌تر باشند، با عشق و علاقه و سرعت بیشتری تعالیم ناب اسلامی را پس از ظهور قبول و بدان رو می‌کنند.

به بیان دیگر جهان و جهانیان به اینجا خواهند رسید که تمامی فرضیه‌ها و مدهای دروغین نظریه‌پردازان غیر الهی، در واقع خیالات و اوهامی هستند که می‌خواسته اند مردم را بدان‌ها سرگرم کنند و در حقیقت تنها راه نجات بشریت در اقصی نقاط جهان، تنها وتنها اسلام است. با تحقق تمامی این شرایط است که می‌توان توقع ظهور حضرت را داشت که البته مورد اول و دوم که قرن‌هاست موجود بوده و به خاطر فراهم نبودن دو شرط سوم و چهارم است که تا کنون بیش از چهارده قرن است در جهان حاکم نشده و جهانیان سال‌هاست گاهی خواب عدالت دیده و حتی بویی از آن نشنیده و طعمش را نچشیده اند.(صفحه ۱۷۵ و ۱۷۶)

کتاب «شش‌ماه پایانی» نوشته مجتبی الساده و ترجمه محمود مطهری‌نیا در ۱۹۴ صفحه و با شمارگان هزار نسخه در تابستان ۱۴۰۲ منتشر شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha