به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، مهدی احمدی نژاد در آیین قدردانی از کادر اورژانس، پرستاری و پزشکی امدارسان در حادثه تروریستی ۱۳ دی ماه کرمان در ستاد وزارت بهداشت، گفت: در روز حادثه خوشبختانه تمام بیماران با میانگین زمانی ۱۵ دقیقه به مراکز درمانی منتقل شدند که با توجه به انبوه جمعیت حاضر در مراسم سالگرد شهید قاسم سلیمانی، زمان بسیار خوبی است.
وی افزود: تمام بیماران و شهدا طی دو ساعت از محل انفجارها تخلیه و توسط هشت دستگاه آمبولانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس به بیمارستان های کرمان منتقل شدند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان سریع مجروحان از ۱۲ بیمارستان دولتی، خصوصی و نظامی کرمان کمک گرفته شد، اظهار کرد: این دو حادثه انفجار تروریستی در مجموع ۲۸۴ مجروح برجای گذاشت که ۱۹۵ نفر از آنان بستری شدند.
احمدی نژاد گفت: سه عمل پیوند نیز به طور همزمان انجام و اعضا و اندام این افراد به ۱۰ گیرنده منتقل شد.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با تمهیداتی که اندیشیده شد، هیچ بیماری به دلیل احیای ناکافی و عدم مداخله سریع درمانی از دست نرفت، تصریح کرد: برپایی بیمارستان صحرایی مقدور بود ولی به دلیل نگرانی از تاخیر در انتقال بیماران به مراکز درمانی این کار انجام نشد.
احمدی نژاد افزود: در این حوادث تروریستی شاهد الطاف الهی و فداکاری کادر سلامت بودیم و به لطف کار گروهی همکاران سلامت، بحران به خوبی مدیریت شد.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، از حوادث تروریستی کرمان ۱۷ مصدوم باقی مانده که ۹ نفر از آنان در بخش های ویژه و ۸ نفر در سایر بخش های بیمارستان های کشور بستری هستند وحال سه تن از آنان وخیم است.
قدردانی وزیر بهداشت از فداکاری و سرعت عمل کادر سلامت در حادثه تروریستی کرمان
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه شورای معاونان وزارت بهداشت با اهدای لوح تقدیر به تعدادی از پرسنل اورژانس، کادر پرستاری و درمانی کرمان و جیرفت از تلاش ها و فداکاری های کادر سلامت این شهرستان در حوادث انفجارهای تروریستی ۱۳ دی ماه تقدیر به عمل آورد.
بهرام عین اللهی ضمن ستایش فداکارهای کادر سلامت که همواره در میدان های سخت خدمت همچون بحران های نظیر حوادث تروریستی کرمان و همه گیری کرونا در آمادگی کامل به هموطنان خدمت رسانی می کنند، با اهدای لوح تقدیر به رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و رییس سازمان اورژانس از خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمان و اورژانس کشور نیز تقدیر کرد.
وی خدمات رسانی به مردم شریف ایران در همه میدان ها به ویژه بحران ها را الطاف الهی دانست و تصریح کرد: کادر سلامت از ابتدای انقلاب با تقدیم شهدایی در دوران دفاع مقدس و تقدیم ۳۰۰ شهید در همه گیری کرونا، ثابت کرده، در خدمت رسانی به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند و ادامه دهنده راه شهداست.
نظارت میدانی وزیر بهداشت بر درمان مجروحان حوادث تروریستی کرمان در ۱۲ بیمارستان
رییس سازمان اورژانس کشور نیز در این نشست گفت: وزیر بهداشت در ساعات اولیه پس از انفجارهای تروریستی کرمان برای نظارت بر روند رسیدگی به مجروحان و بازدید از ۱۲ بیمارستان خدمت رسان به مجروحان وارد میدان عملیات امداد رسانی شد.
جعفر میعادفر افزود: سازمان اورژانس کشور به محض اطلاع از حوادث تروریستی کرمان، ساختار فرماندهی و EOC وزارت بهداشت را فعال کرد و به کادر سلامت استان های همجوار همچون فارس، یزد و سیستان و بلوچستان نیز آماده باش داد.
وی با اعلام اینکه پزشکانی از تهران و شیراز وارد کرمان شده و کمک های خوبی ارائه داند، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان و کادر سلامت این استان در مدیریت این بحران از همان ساعات اولیه در صحنه بودند و نمره قبولی گرفتند.
میعادفر افزود: جمع آوری و انتقال شهدا و مجروحان در زمان بسیار کوتاهی پس از انفجار صورت گرفت و اورژانس برخلاف شرح وظایفش در حمل اجساد شهدا نیز مشارکت کرد.
رییس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه تمام بیمارستان های دولتی، خصوصی و نظامی کرمان برای رسیدگی به مجروحان حوادث تروریستی ۱۳ دی ماه به میدان آمدند، گفت: در همان ساعات اولیه دو انتقال بیمار توسط اورژانس به تهران انجام شد که یکی مربوط به کودکی ۴ ساله بود که برای ادامه درمان به تهران منتقل شد و دیگری مربوط به انتقال اعضای یک بیمار مرگ مغزی بود که با رضایت خانواده آن مرحوم انجام شد.
به گزارش ایرنا، دو انفجار تروریستی ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ در چهارمین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان به وقوع پیوست؛ در این حمله تروریستی ۹۴ نفر به شهادت رسیدند و ۲۸۴ نفر مجروح شدند. گروهک تروریستی داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت. وزارت اطلاعات ایران در دو بیانیه ضمن اعلام شناسایی عاملان و طراحان اصلی این جنایت، از بازداشت ۳۵ نفر از عوامل پشتیبانی تروریست های انتحاری خبر داده است.
نظر شما