به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد شکیبی نسب روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: در یکی از شاخص ترین عملیات های جست و جو و نجات دریایی در چند سال اخیر، در اسفند سال ۱۴۰۰، ۲۸ سرنشین کشتی اماراتی در اوج تلاطم دریا و وجود موج هایی به ارتفاع سه متر توسط تیم جست و جو و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر نجات یافتند.
وی افزود: اکنون ۶ پایگاه جستجو و نجات دریایی به صورت شبانه روزی آماده امدادرسانی دریایی به دریانوردان و گردشگران بنادر استان بوشهر هستند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: اکنون ۶ پایگاه جستجو و نجات دریایی به صورت شبانه روزی آماده امدادرسانی دریایی به دریانوردان و گردشگران بنادر استان بوشهر هستند.
شکیبی نسب بیاک کرد: این استان با ۱۱ بندر تجاری بخش قابل توجهی از فعالیت های تخلیه و بارگیری کشور را به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: استان بوشهر با ۹۶۷ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس و برخورداری از جایگاهی ارزنده در حوزه تجارت دریایی در تحقق توسعه دریامحور براساس سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب رسالتی مهم و خطیر را عهده دار شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد: در این راستا و با هدف توسعه ظرفیت بنادر استان طرح های متعددی در دست احداث است که بهره برداری از آنها وضعیت بنادر استان را دستخوش تحول و رونقی دوچندان می کند.
شکیبی نسب اضافه کرد: یکی از طرح های شاخص در دست اجرا توسعه موج شکن بندر کنگان است که افتتاح آن ظرفیت حوضچه این بندر را حدود ۶ برابر افزایش می دهد.
نظر شما