ارزیابی میزان تحقق اعتبارات وزارت ورزش در قانون بودجه ۱۴۰۲

تهران- ایرنا- مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی میزان تحقق اعتبارات وزارت ورزش و جوانان در قانون بودجه ۱۴۰۲ را بررسی کرد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات فرهنگ و آموزش این مرکز در گزارشی با عنوان «ارزیابی میزان تحقق اعتبارات وزارت ورزش و جوانان ذیل قانون بودجه ۱۴۰۲ در ۹ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲» آورده است که قانون بودجه مصوب وزارت ورزش و جوانان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد این دستگاه اجرایی محسوب‌می‌شود که از طریق آن می‌توان به میزان تحقق و پیشروی سیاست‌های تعریف شده وزارتخانه پی برد؛ در این راستا بررسی اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای حائز اهمیت است. لذا مسئله اصلی گزارش حاضر نیز ارزیابی وضعیت تحقق اعتبارات تخصیص داده شده و عملکرد متناظر با آن در وزارت ورزش و جوانان ذیل قانون بودجه سال ۱۴۰۲ است.

در این گزارش مطرح می‌شود که مطابق گزارش دریافتی از وزارت ورزش و جوانان پیرامون ارزیابی عملکرد بودجه سال ۱۴۰۲ تا تاریخ پانزدهم آذر ۱۴۰۲ از میزان تخصیص ۹ ماهه اعتبارات به تفکیک هزینه‌ای و سرمایه‌ای نشان‌می‌دهد که به‌طور میانگین تنها حدود ۵۰ درصد از اعتبارات هزینه‌ای و حدود ۱۴ درصد از اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای تحقق یافته‌ است.

هیچ‌یک از اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای ردیف‌های متفرقه انتقال یافته بند «ح» تبصره «۶» موضوع ماده (۴۸) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و کمک به توسعه ورزش همگانی، ورزش قهرمانی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی در بخش‌های دولتی و غیردولتی، حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی داخلی و صندوق حمایت از قهرمانان و پیش‌کسوتان ورزشی کشور تحقق نیافته است.

این گزارش ادامه می‌دهد که بررسی تبصره‌های بودجه سال ۱۴۰۲ نشان‌می‌دهد که بیش از ۵۰ درصد بندهای تبصره بودجه سال ۱۴۰۲ مرتبط با وزارت ورزش و جوانان دارای عملکرد مطلوب یا قابل بررسی نیستند. عمده ایراد مطرح شده حول تبصره‌های مذکور وزارت ورزش و جوانان، این است که در بسیاری از موارد عدم تخصیص اعتبارات لازم، فقدان همکاری و توافق بین سازمان‌های متولی و همچنین نداشتن الزامات اجرایی منجر به اقدام عملی در زمینه موضوع تبصره نشده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha