به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه هاشمی رفسنجانی روز چهارشنبه در مجمع انتخاباتی بیماران خاص و پیوند اعضای استان زنجان با بیان اینکه بنیاد بیماران خاص در سال ۷۵ تاسیس شد افزود: بیماران خاص اغلب از افسردگی رنج می بردند که با کارهای انجام گرفته در این بنیاد ورزش آنها مورد توجه قرار گرفت و موثر واقع شد، هرچند در آن زمان پزشکان مخالف این مساله بودند.
وی با بیان اینکه یک اقدام صحیح ممکن است در سال های اولیه نتیجه ندهد اما در دراز مدت مثمرثمر خواهد بود، اظهار داشت: با پیگیری های انجمن ورزشی بیماران خاص، فدراسیون بیماران خاص و پیوند اعضا در سال ۸۴ و به دنبال آن هیات های ورزشی نیز در استانها شکل گرفت.
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه وظیفه ما در هیات های استانی این است که ورزش همگانی در بین گروههای هدف گسترش یابد تصریح کرد: نگرانی کنونی در حوزه بیماران خاص و پیوند اعضا این است که آنگونه که باید و شاید علاقه به ورزش در آنان ایجاد نشده است.
وی با تاکید بر اینکه رسانههای گروهی در معرفی چهرههای ورزشی شاخص میان بیماران خاص در مسابقات داخلی و بین المللی پیشگام باشند خاطرنشان کرد: فدراسیون، ابزاری برای آشنایی بیماران خاص و تشویق آنها برای ورزش کردن است.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه بیماران خاص باید تا پایان عمر دارو مصرف کنند و بر این اساس نیازمند توجه هستند، اظهار داشت: وظیفه همه ما این است که بیماران خاص را به ورزش کردن تشویق کنیم و نشان دهیم این مهم چه خاصیتی در بهبود و ارتقای کیفیت زندگی آنان دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان نیز با بیان اینکه هیات بیماران خاص و پیوند اعضا این استان در مدت فعالیت خود عملکرد خوبی داشته است، ابراز امیدواری کرد که رییس این هیات با به کار گیری ظرفیت های موجود در تحقق اهداف تعیین شده موفق عمل کند.
جواد بازرگان خاطرنشان کرد: گروه های هدف این هیات، ویژگیهای خاصی دارند و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.
نظر شما