به گزارش روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر علی خورسندیان که به اتفاق هیأتی متشکل از حسین عسکری عضو هیأت مدیره، شهاب گرجی معاون نظارت، حقوقی و وصول مطالبات و محمد حسن ترابی مدیر روابط عمومی و امور مشتریان این بانک از روز سه شنبه بیست و ششم دیماه به استان بوشهر سفر کرده است، امروز چهارشنبه در دیدار با استاندار و مسؤلان استانی، اظهار داشت: بانک صنعت و معدن به 66 طرح در این استان مجموعاً معادل 692 هزار میلیارد و 415 میلیون ریال تسهیلات پرداخت نموده که از این تعداد 26 طرح با تسهیلاتی بالغ بر 238 هزار میلیارد و 796 میلیون ریال به بهره برداری رسیده، 10 طرح با تسهیلات 436 هزار میلیارد و 803 میلیون ریال در حال اجرا بوده و 30 طرح نیز مبلغی بالغ بر 16 هزار میلیارد و 816 میلیون ریال در قالب سرمایه در گردش دریافت نموده اند که این طرح ها برای 4364 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده اند.
وی افزود: استان بوشهر مزیتهای نسبی مناسبی در توسعه صنایع وابسته به نفت، گاز، پالایشگاه و پتروشیمی، صنایع دریایی، مواد معدنی و همچنین ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی مواد غذایی مانند آبزیان و غیره دارد که با امکان سنجی درست می توان واحدهای صنعتی خوبی در استان ایجاد کرده و صنایع موجود را نیز توسعه داد.
خورسندیان خاطرنشان کرد: 275 طرح صنعتی برای دریافت تسهیلات از محل منابع تبصره 18 به این بانک معرفی شدند که به 82 طرح از این تعداد مبلغ 11 هزار میلیارد و 354 میلیون ریال در قالب تسهیلات سرمایه ثابت و سرمایه در گردش پرداخت کرده ایم و سایر طرح های یاد شده در حال بررسی و در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضیان برای پرداخت تسهیلات می باشند.
وی ادامه داد: لازم است ادارات کل صنایع استان برای تسریع و تسهیل فرآیند معرفی متقاضیان دارای اهلیت مالی و صلاحیت حرفه ای تسهیلات از محل منابع تبصره 18 عمل نمایند.
مدیرعامل بانک صنعت و معدن عنوان کرد: در استان بوشهر نیز 860 میلیارد ریال منابع مالی از محل اعتبارات تبصره ۱۸ توسط بانک صنعت و معدن به صنایع این استان اختصاص داده شده و برای 19 طرح مورد پیگیری در سفرهای ریاست جمهوری در این استان نیز مبلغ 19 هزار میلیارد و 430 میلیون ریال مصوب شده است.
در این جلسه، استاندار بوشهر نیز اعلام داشت: حمایت های بی دریغ بانک صنعت و معدن از طرح های تولیدی و صنعتی استان کم نظیر است و تعامل خوبی بین صنعتگران و کارآفرینان استان و این بانک وجود دارد که امیدواریم در آینده نزدیک بسیار بیشتر و سازنده تر باشد.
دکتر احمد محمدی زاده افزود: در این راستا بانک ها باید از تکمیل زنجیره ارزش آبزی پروری حمایت بیشتری به عمل آورند و در زمینه تامین مالی صنایع بالا دستی و پایین دستی واحدهای تولید آهک که از مزیت های این استان است، اقدامات مؤثری داشته باشند.
وی همچنین خواستار تمرکز حساب پتروشیمی ها که جزو صنایعی هستند که دارای گردش مالی مناسبی هستند در بانک های تخصصی به خصوص بانک صنعت و معدن شد.
گفتنی است، مدیرعامل و هیأت همراه در این سفر از شرکت خدمات بندری ایران بازدید نمودند و مدیران شرکت یادشده گزارشی از برنامه توسعه ای خود و اقدامات آتی آن ارائه دادند و دکتر خورسندیان پس از استماع این گزارش ضمن تشکر از همه مدیران و کارکنان شرکت برای آنان آرزوی موفقیت نموده و بیان داشت: اجرای طرح توسعه ای این شرکت گام بزرگی در راستای توسعه صنعت پتروشیمی کشور خواهد بود.
نظر شما