به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در نشست علنی امروز-یکشنبه یکم بهمن- مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، با جز (۸) تبصره (۲) و بند الحاقی آن موافقت کردند.
در جز(۸) تبصره (۲) ماده واحده آمده است؛ مبلغ یکمیلیون و دویست و پنجاه هزار میلیارد (۱.۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تسهیلات قرضالحسنه منابع بانکی آن مطابق اجزای (۳) و (۴) بند «ب» این تبصره اختصاص مییابد.
در ادامه بررسی جزء ۷ بند مذکور در دستور کار قرار گرفت بر اساس این بند : منابع مالی حاصل از مازاد تحقق درآمدهای استانی که به حساب استانی پیشرفت و عدالت مربوط واریز میشود.
همچنین در جزء (۹) تبصره(۲) نیز آمده بود: معادل پنجاهدرصد (۵۰%) درآمد مازاد حاصل از منابع تحققیافته مالیات بر ارزشافزوده نسبت به سقف ردیف مندرج در جدول شماره (۵) که به حساب ملی پیشرفت و عدالت نزد خزانهداری کل کشور به نام وزارت امور اقتصادی و دارایی پرداخت میشود.
محسن زنگنه در جریان پیشنهاد حذف جزء (۹) تبصره (۲) در صحن مجلس گفت: این حکم بودجهای تمام ساختارهای مالی استانها را دچار مشکل کرده و دولت را با محدودیت جدی مواجه میکند.
داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه در این رابطه بیان کرد: ما با پیشنهاد حذف موافق هستیم و این موضوع هم جزء مواردی است که در لایحه دولت نیامده بود.
منظور تصریح کرد: بر اساس حکم مذکور اگر ما مازاد منابع را به حساب پیشرفت بریزیم لزوماً به خود استانها بازنمیگردد لذا این منابع به حساب ملی پیشرفت و عدالت واریز میشود و ممکن است در ردیفها دیگر و در سطح ملی هزینه شود.
در ادامه نمایندگان با پیشنهاد زنگنه موافقت کرده و جزء (۷) و (۹) این تبصره را حذف کردند.
نمایندگان در ادامه با بند الحاقی تبصره ۲ به شرح زیر موافقت کردند:
در اجرای ماده (۸) قانون اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، دولت مکلف است به منظور توانمندسازی نیروی انسانی و اشتغال افراد جویای کار، علاوه بر انعقاد موافقتنامه با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، برای هزینه نمودن حداکثر نیم در هزار اعتبار هر طرح تملک دارایی سرمایه ای و دو درصد(۲%) از منابع حاصل از فروش کالای قاچاق توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به استثنای موارد مندرج در تبصره (۱) ماده (۵۵) قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۳/ ۱۰/ ۱۳۹۲ در قالب ردیف هزینهای مشخص را در اختیار سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قرار دهد. همچنین معادل یک در هزار مزد کارگران در هر ماه، توسط کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاههای اقتصادی طبق صورتهای ماهانه ارسالی به سازمان تأمین اجتماعی به منظور مهارت آموزی مستمر در اختیار سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور قرار می گیرد.
نظر شما