به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محسن کوششتبار روز یکشنبه در جریان بازدید از مجتمع باغ چهار هزار هکتاری پیوند بیستون پارس بنیاد مستضعفان در مسیر خسروی شهرستان قصرشیرین، به وفاق و همدلی و تلاش مسوولان استان کرمانشاه برای ارتقای شاخص های توسعه ای اشاره کرد و افزود: به سرمایه گذاری که به دنبال توسعه و تجارت ایمن هستند توصیه می کنم که باتوجه به ظرفیت های خوبی که در استان کرمانشاه وجود دارد در این استان سرمایه گذاری کنند.
وی در ادامه سخنانش به آبگیری سد در نزدیک مجتمع بیستون پارس و ظرفیت های خوبی سرمایه گذاری در این منطقه اشاره کرد و گفت: سرمایهگذاری خوبی توسط بنیاد مستضعفان در این شهرستان انجام شده و انتظار می رود پس از احداث نخلستان، زنجیره ارزش خرما نیز در این منطقه راه اندازی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور به ابتکار عمل استاندار کرمانشاه در جذب سرمایه گذاری نهادهایی از جمله بنیاد مستضعفان اشاره کرد و گفت: ظرفیت اینکه استفاده چندمنظوره از مجتمع پارس بیستون شود وجود دارد و از این رو انتظار می رود صنایع پایین دستی خرما در شهرستان قصرشیرین باتوجه به ظرفیت های موجود احداث شود.
کوششتبار با بیان اینکه ۲ مرز رسمی پرویزخان و خسروی در قصرشیرین فعال است، این مرزها را ظرفیت های بسیار خوبی در راستای صادرات محصولات دانست و افزود: با توسعه زنجیره خرما در شهرستان می توان محصولات با کیفیتی صادر کرد.
وی دیگر ظرفیت شهرستان قصرشیرین را مرز خسروی و نزدیکی به عتبات عالیات دانست و گفت: این شهرستان ظرفیت بالایی در جذب گردشگران و زوار عتبات عالیات دارد و باید با تقویت زیرساخت های مورد نیاز تعداد زیادی گردشگر را جذب این منطقه کرد.
مدیرعامل مجتمع باغ چهار هزار هکتاری شرکت پیوند بیستون پارس بنیاد مستضعفان نیز در ادامه به توضیح فعالیت این پروژه پرداخت و گفت: از ۲ سال قبل فعالیت خود را در سطح چهار هزار هکتار آغاز کرده ایم و با بهره برداری از آن بزگترین نخلستان یکجای کشور در این منطقه احداث می شود.
«سیروس ادیبنیا» به طرح مهار آبهای سطحی مرزی در این مجتمع به عنوان یکی از اقدامات مهم اشاره کرد و افزود: با اجرای این طرح سالانه از خروج ۲۵ تا ۳۰ میلیون متر مکعب آب جلوگیری می کنیم.
وی هدف اصلی این مجتمع را تولید خرما به خصوص ارقام صادراتی مانند مجول و میارم ذکر کرد و گفت: حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ هکتار به تولید خرما اختصاص یافته است.
ادیبنیا به برنامه های توسعه ای این شرکت نیز اشاره کرد و گفت: در نظر داریم بزرگترین سیستم سورت و بسته بندی خرما با تولید پنج هزار تن را در این شرکت راه اندازی کنیم.
به گزارش ایرنا؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور صبح امروز یکشنبه به منظور بررسی مسایل و مشکلات مرزهای پرویزخان و خسروی و همچنین واحدهای تولیدی و صنعتی وارد استان کرمانشاه شد.
استان کرمانشاه در مجموع ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرز ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرسی فعال است و سالانه بیش از سه میلیارد دلار کالا از این مرزها به خارج از کشور صادر میشود.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
نظر شما