به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در جلسه صحن علنی و نوبت سوم یکشنبه شب مجلس شورای اسلامی، ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت و بند (ت) تبصره (۵) به تصویب رسید.
براساس بند (ت)، در اجرای ماده (۴) قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی مصوب سال ۱۳۹۹، دولت مکلف است تا مبلغ ۷۰ هزار میلیارد (۷۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال بابت حق بیمه پایه سهم دولت و همچنین کل حق بیمه پایه واحدهای مسکونی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی یا سایر افراد ناتوان و رزمندگان معسر از پرداخت، از محل اعتبار ماده (۱۰) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال ۱۳۸۰ و اصلاحات بعدی آن و اعتبارات مواد (۱۶) و (۱۷) قانون مدیریت بحران کشور مصوب سال ۱۳۹۸، تأمین و در ابتدای سال توسط خزانهداری کل کشور بهحساب صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان واریز نکند.
در این بند کاظم دلخوش اباتری نماینده مردم صومعه سرا در مجلس در بند (ت) پیشنهاد کرد که حرف(تا) در این عبارت حذف شود.
در ادامه داود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در مخالفت با این پیشنهاد گفت: برای مدیریت بحران از سرجمع اعتبارات برداشت میشود و عملا تضمین اعتبار برای آن وجود ندارد. البته معتقدم بند (ت) هزینهای است و درآمدی نیست و باید در جای خودش بحث شود. اما همه مواردی که از محل اعتبارات بحران پیش بینی میکنیم، رقم آن قطعی نیست و حسب مورد اگر اتفاق مورد نظر رخ دهد، این تخصیص انجام میشود.
رییس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: بودن حرف (تا) در این بند ضروری است و در مواردی که طبق بند (م) قانون بحران یا موارد دیگر منابعی را اختصاص میدهیم، حرف (تا) گذاشته میشود تا اگر این اتفاق و بحران رخ دهد، این هزینه انجام شود. به عبارتی اگر حرف (تا) پیش از رقم ۷۰ هزار میلیارد تومان نباشد، کاهنده درآمدهای دولت خواهد بود.
نظر شما