حجت اله عسکری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از اهداف راهبردی شرکت، تبدیل شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار است که مزیتهای زیادی بویژه در حوزه حفاظت از محیط زیست به دنبال دارد.
وی افزود: تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار مزایای زیادی از جمله بازسازی شبکه فرسوده برق، صیانت از محیط زیست، پیشگیری از وقوع سرقت، صیانت از داراییهای فیزیکی و کاهش تلفات برق و بهبود کیفیت ولتاژ مشترکان برق را به دنبال دارد.
مدیر شبکه برق مهران بیان کرد: با توجه به گسترش روزافزون پدیده سرقت شبکه فشار ضعیف سیمی و تاکیدات مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام ، تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در اولویت طرحهای مدیریت برق مهران قرار گرفت.
عسکری ادامه داد: در این راستا در دهه فجر سال گذشته با حضور استاندار ایلام طرح کلنگ زنی پروژه سیم به کابل با متراژ ۳۳ کیلومتر زده شد که این پروژه بعد از گذشت ۱۰ ماه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی شرکت در حوزه شهری و روستایی شهر مهران اجرا شد.
وی بیان کرد: کل شبکه برق شهر مهران ۱۵۳ کیلومتر است که از این میزان ۹۳ کیلومتر در حوزه شهری و ۶۰ کیلومتر در حوزه روستایی است، با اتمام ۳۳ کیلومتر عملیات تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در حوزه شهری و روستایی ، کل شبکه برق شهر مهران و روستاهای حومه مجهز به کابل خودنگهدار شدند.
شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام قرار دارد.
نظر شما