به گزارش روز سهشنبه ایرنا به نقل از فلسطین الیوم، دفتر اطلاعرسانی دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که تاکنون۱۲۲ خودروی امداد و نجات در جریان تجاوزهای ارتش صهیونیستی به غزه هدف قرار گرفته است.
در همین حال، سازمان هلال احمر فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با حملات توپخانهای مقر این سازمان را هدف قرار داده است.
هلال احمر همچنین اعلام کرد که در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه، تعدادی از آوارگان مجروح شدند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز گذشته از افزایش تعداد شهدای نوار غزه به ۲۵ هزار و ۲۹۵ نفر خبر داد.
این وزارتخانه در بیانیه روز گذشته خود اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰ کشتار و جنایت دیگر را در نوار غزه مرتکب شده است.
به گزارش ایرنا، حملات به نیروها و خودروهای امدادی درحالی صورت می گیرد که قوانین و توافقنامه های بین المللی تاکید می کند منازل، مدارس، دانشگاه ها، بیمارستان ها، عبادتگاه ها و دیگر زیرساخت های غیرنظامی از هرگونه تجاوز و تعرض باید در امان باشند.
براساس کنوانسیون های ژنو ۱ و ۴ در زمان جنگ می توان مناطق درمان و امن ایجاد کرد که مناطق درمان شامل بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و مناطق امن نیز به معنای اماکن دور از میدان نبرد است.
براساس قطعنامه ۲۶۷۵ مجمع عمومی سازمان ملل مصوب سال ۱۹۷۰ نیز هدف قرار دادن مناطق اطراف بیمارستان ها و یا پناهگاه ها و کادر پزشکی ممنوع است و پروتکل ها و توافقنامه های موسوم به «اصل تفکیک» که به معنای تفاوت قائل شدن میان نظامیان و غیر نظامیان است، هدف قراردادن این اماکن را ممنوع می داند.
هدف قراردادن عمدی غیرنظامیان براساس اصول اصلی کنوانسیون ژنو مصوب سال ۱۹۴۹ و دو پروتکل الحاقی آن مصوب سال ۱۹۷۷ نیز ممنوع است.
کنوانیسیون ژنو در بندهای مختلف، حمله به بیمارستان ها، مدارس، عبادتگاه ها مانند مساجد و کلیساها را ممنوع اعلام کرده است.
براساس ماده ۳ این کنوانسیون، تجاوز و تعرض و آسیب به زندگی و سلامت جسمی بویژه قتل در همه اشکال آن، رفتار بی رحمانه و شکنجه افرادی که در عملیات های نظامی مشارکت ندارد، ممنوع است.
ماده ۱۸ کنوانسیون ژنو ۴ نیز اعلام می کند که در هیچ شرایطی نباید بیمارستان های غیرنظامی که وظیفه خدمات رسانی به مجروحان، بیماران و ازکار افتادگان و مادران را برعهده دارند، هدف حمله قرار گیرند.
نظر شما