۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۳۸
کد خبرنگار: 2279
کد خبر: 85362938
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بهترین آموزش‌ها برای ورود به دنیای برنامه‌نویسی

در دنیای مدرن امروز، برنامه‌نویسی یکی از جذلب‌ترین و پولساز ترین تخصص‌هایی است که هرکسی می‌تواند آن را فرا بگیرد.

همچنین با توجه به همه‌گیر شدن ابزارهای هوش مصنوعی، اهمیت و ضرورت یادگیری و آموزش برنامه نویسی برای همه افراد بیش از پیش دیده می‌شود. در این مطلب قصد داریم مهم‌ترین و جدیدترین دوره‌هایی که می‌تواند مسیر ورود شما به دنیای برنامه‌نویسی باشد را به شما معرفی کنیم.

لینوکس (Linux)

اگر به شرکت در یک دوره آموزش لینوکس و یادگیری آن فکر می‌کنید، حتماً این سؤال برای شما هم پیش آمده است که چرا لینوکس تا این اندازه محبوب است و از آن به‌صورت گسترده در سراسر جهان استفاده می‌شود

لینوکس چیست؟

اغلب می‌شنوید که لینوکس به عنوان یک سیستم‌عامل جایگزین توصیف می‌شود که می‌توانید به جای Windows یا macOS از آن استفاده کنید. اما لینوکس از نظر فنی یک سیستم‌عامل نیست، بلکه یک kernel است. kernel بخشی از رایانه شما است که سخت‌افزار فیزیکی را قادر می‌سازد تا با آنچه روی صفحه نمایش اتفاق می‌افتد ارتباط برقرار کند. kernel دلیلی است که هنگام تایپ متن ظاهر می‌شود و یا وقتی تاچ‌پد را لمس می‌کنید نشانگر ماوس حرکت می‌کند. لینوکس اکنون اکثر سرورها، ابررایانه‌ها و تلفن‌های جهان را هدایت می‌کند. همچنین به طور فزاینده‌ای یک گزینه عالی برای رایانه شخصی شما است.

تاریخچه لینوکس

حتماً برایتان جذاب است که داستان شکل‌گیری، رشد و محبوبیت لینوکس را بدانید. در سال ۱۹۹۱، اولین پردازنده ۳۲ بیتی اینتل یعنی ۸۰۳۸۶، تبدیل به تراشه‌ای پرکاربرد در رایانه‌های شخصی شده بود، در آن زمان ویندوز هنوز سیستم‌عاملی نوپا بود و Unix پراستفاده‌ترین سیستم‌عامل بود.

با این حال، یونیکس برای استفاده شخصی بسیار گران بود. یک نوع رایگان از یونیکس به نام MINIX در دسترس بود، اما به طور کامل از تراشه ۳۲ بیتی اینتل استفاده نمی‌کرد. به‌علاوه با وجود اینکه کد منبع این سیستم‌عامل در دسترس بود، به‌عنوان یک ابزار آموزشی برای دانشجویان طراحی شده بود و نه یک ابزار قدرتمند تجاری. این عوامل باعث شد که یک دانشجو به نام لینوس توروالدز (Linus Torvalds) در دانشگاه هلسینکی یک پلتفرم برای خودش ایجاد کند.

آنچه لینوس توروالدز ایجاد کرد تنها یک kernel بود که درنهایت آن را لینوکس نامید و در یک سرور FTP آپلود کرد. درنهایت، kernel لینوکس تحت مجوز GNU ارائه شد و توسعه‌دهندگان دیگر برای ایجاد لایه‌های متن‌باز برای آن مشارکت کرده و یک سیستم‌عامل کامل و آماده برای استفاده را ارائه کردند.

تایپ اسکریپت (TypeScript)

تایپ اسکریپت (TypeScript) یک زبان برنامه‌نویسی چندسکویی، متن باز و کامپایلری است که توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده شده و پشتیبانی می‌شود.

تایپ اسکریپت یکی از زیر مجموعه‌های زبان جاوا اسکریپت است که به شما کمک می‌کند تا کدهای خود را به روش ساده‌تری نوشته و سپس با کامپایل‌ کردن آن‌ها خروجی استاندارد کد جاوا اسکریپت را به دست آورید. امکانات پیشرفته‌ای که مایکروسافت به تایپ اسکریپت افزوده است، آن را به زبان‌هایی مانند #C، جاوا و… نزدیک ساخته است. تایپ اسکریپت برای توسعه‌ی پروژه‌های بزرگ جاوا اسکریپت طراحی شده است و فرآیند توسعه را تا حد زیادی ساده می‌کند.

اهمیت یادگیری تایپ اسکریپت

ممکن است این سوال برای توسعه‌دهندگان پیش آید که چرا آموزش تایپ اسکریپت اهمیت دارد؟ مزایای استفاده از زبان تایپ اسکریپت زمانی برای ما آشکارتر می‌شود که در پروژه‌های بزرگ ملزم به استفاده از جاوا اسکریپت باشیم. TypeScript به عنوان Superset زبان جاوا اسکریپت ارائه شده و هدف آن کدنویسی آسان با کم‌ترین میزان خطا و استفاده از ویژگی‌های پیشرفته‌ی زبان‌های شی‌گرا، جهت نوشتن برنامه‌های سمت سرور و سمت کاربر است.

از طرفی، با توجه به سرعت بالای رشد و توسعه‌ی زبان‌های تحت وب، مرورگرها برای پشتیبانی و انتشار ویژگی‌های جدید در موتورهای خود، به مدت زمانی نسبتا طولانی نیاز دارند. اینجاست که بار دیگر TypeScript کارآیی خود را نشان می‌دهد. TypeScript با کتابخانه‌های محبوب جاوا اسکریپت مانند React JS و JQuery سازگار است و پس از کامپایل، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که خروجی نهایی کد شما با انواع مرورگرها سازگار خواهد بود.

تایپ اسکریپت برای توسعه‌ی برنامه‌های AngularJS 2 توصیه شده است. بنابراین اگر علاقه‌مند به توسعه‌ی وب اپلیکیشن‌های خود با این فریم‌ورک هستید، می‌بایست ابتدا تایپ اسکریپت را فرا بگیرید زیرا برای نوشتن کدهای JavaScript درون انگولار از کدهای زبان TypeScript استفاده می‌شود.

اگر اکنون با جاوا اسکریپت آشنایی دارید، مهاجرت به TypeScript برای شما مشکل‌ساز نخواهد بود؛ زیرا سینتکس TypeScript شباهت زیادی با Javascript و EC6 دارد و تمامی کدهای جاوا اسکریپت موجود، در تایپ اسکریپت معتبر شناخته می‌شوند. حتی می‌توانید با تغییر پسوند فایل‌ها از js به ts، از آن‌ها به عنوان کدهای تایپ‌اسکرپیت استفاده کنید.

یادگیری ماشین و هوض مصنوعی

این روزها هوش مصنوعی به تمام عرصه‌های زندگی ما وارد شده است و این اهمیت آموزش یادگیری ماشین را بیش از پیش کرده است.

یادگیری ماشین چیست؟

یادگیری ماشین (Machine Learning) که زیرمجموعه‌ای از هوش مصنوعی و حوزه‌ای از علوم محاسباتی است، بر تجزیه و تحلیل و تفسیر الگوها و ساختار داده‌ها تمرکز دارد. یادگیری ماشینی به کاربر اجازه می‌دهد تا حجم عظیمی از داده‌ها را به الگوریتم داده و از کامپیوتر بخواهد تا آن‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و توصیه‌ها و تصمیمات مبتنی بر داده را تنها بر اساس داده‌های ورودی و بدون دخالت انسان اتخاذ کند. الگوریتم یادگیری ماشین همچنین می‌تواند از داده‌های خروجی خود برای بهبود تصمیم‌گیری‌های آینده استفاده کند.

الگوریتم‌های یادگیری ماشین چگونه کار می‌کنند؟

اگر به آموزش یادگیری ماشین و شرکت در یک دوره یادگیری ماشین فکر می‌کنید، حتماً این سؤال برای شما هم پیش آمده است که الگوریتم‌های یادگیری ماشین چگونه کار می‌کنند.

الگوریتم‌های یادگیری ماشین از تکنیک‌های مختلفی برای مدیریت حجم زیادی از داده‌های پیچیده برای تصمیم‌گیری استفاده می‌کنند. همه چیز با آموزش الگوریتم یادگیری ماشین با استفاده از مجموعه داده‌های آموزشی برای ایجاد یک مدل شروع می‌شود. ابتدا داده‌هایی به مدل داده می‌شود که پاسخ آن‌ها مشخص است. سپس الگوریتم اجرا می‌شود و تنظیماتی انجام می‌شود تا زمانی که خروجی الگوریتم با پاسخ شناخته‌شده موافق شود. سپس مقدار بیشتری از داده‌ها برای کمک به یادگیری سیستم به الگوریتم داده می‌شود. این کار الگوریتم یادگیری ماشین را قادر می‌سازد تا بتواند به‌تنهایی یک پاسخ بهینه تولید کند که به‌تدریج و در طول زمان دقت آن افزایش می‌یابد.

چرا یادگیری ماشین مهم است؟

تصور هر فعالیتی در هر حوزه‌ای از صنعت بدون استفاده از یادگیری ماشین بسیار دشوار است. یادگیری ماشین به دلیل طیف گسترده‌ای از کاربردها و توانایی باورنکردنی آن در تطبیق و ارائه راه‌حل‌های سریع، مؤثر و بهینه برای مشکلات پیچیده اهمیت دارد.

واضح است که هرچه سازمان‌های بیشتری استفاده از یادگیری ماشین را در عملیات روزمره خود در نظر می‌گیرند، نیاز آن‌ها به استخدام متخصصان یادگیری ماشین افزایش می‌یابد. این تقاضای بازار به متخصصان یادگیری ماشین می‌تواند دلیل خوبی برای شرکت در یک دوره یادگیری ماشین و آموزش یادگیری ماشین باشد.

از یادگیری ماشین در چه صنایعی استفاده می‌شود؟

اکثر صنایعی که با حجم زیادی از داده‌ها کار می‌کنند، ارزش فناوری یادگیری ماشین را درک کرده‌اند. با استفاده از یادگیری ماشین، سازمان‌ها می‌توانند کارآمدتر کار کنند یا نسبت به رقبا برتری کسب کنند. در ادامه لیستی از برخی صنایعی که به‌طور گسترده از یادگیری ماشین استفاده می‌کنند، آورده شده است:

  • خدمات مالی
  • دولت
  • مراقبت‌های بهداشتی
  • فروشگاه‌های آنلاین
  • انرژی
  • حمل و نقل
  • بازاریابی و فروش
  • شبکه‌های اجتماعی

طیف گسترده کاربرد یادگیری ماشین در صنعت دلیل دیگری برای شروع آموزش یادگیری ماشین و شرکت در یک دوره یادگیری ماشین است.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha