به گزارش ایرنا از شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، مهدی علیزاده روز سهشنبه افزود: با دستور شهردار تهران و به منظور ارتقای سطح کیفی خدمات اتوبوسرانی، طی قراردادی با شرکت خودرو سرویس شهر مقرر شد این شرکت در حوزه راهبری و ارائه خدمات حمل و نقلی در حوزه اتوبوسرانی فعالیت خود را آغاز کند.
وی ادامه داد: با توافقات صورت گرفته، تعداد ۴۰۴ دستگاه اتوبوس جدید به شرکت خودرو سرویس شهر اختصاص داده شده که به تدریج و پس از انجام اقدامات اولیه وارد خطوط اتوبوسرانی میشوند.
علیزاده با بیان اینکه در فاز اول این اقدام، ۱۱ خط اتوبوسرانی در مناطق ۲، ۵ و ۲۲، سامانه پنج در اختیار شرکت خودرو سرویس شهر قرار گرفت و در مراحل بعدی خطوط دیگری در مناطق مختلف شهر تهران تحت پوشش این شرکت قرار می گیرد، گفت: صبح امروز، تعداد ۲۰ دستگاه اتوبوس نو با راننده جدید در خطوط غربی پایتخت خدمات رسانی به شهروندان را آغاز کردند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر اینکه به طور جدی پیگیر توسعه ناوگان اتوبوسرانی از طریق نوسازی و بازسازی هستیم، اظهار کرد: امیدواریم با تزریق ناوگان جدید بتوانیم خدمات بهتری به مردم تهران ارائه کنیم.
چندی پیش معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در دوره قبلی تنها ۱۳۰ دستگاه اتوبوس نوسازی شده بود، گفته بود: در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی ما غیر فعال و فرسوده قطعی است و کیفیت ناوگان هم فرسودگی ۸۰ درصدی دارد.
محسن هرمزی افزود: در سال جاری قرارداد بازسازی سه هزار دستگاه و تولید یک هزار دستگاه اتوبوس داخلی داریم. مضاف بر آن برای واردات اتوبوس برقی که نگاه ویژه شهردار تهران و وزیر صمت به برقی سازی است، قراردادهای تامین اتوبوسهای برقی را نیز دنبال میکنیم.
وی با ابراز امیدواری به اینکه تا شب عید تعدادی از این اتوبوسهای برقی وارد مدار شوند، به امضای قرارداد واردات ۲ هزار اتوبوس برقی اشاره کرد و گفت: حل مسائل زیرساختی برقی سازی پایتخت با کمک دولت در حال تکمیل است. در حوزه قراردادی هم شهرداری تهران در حال پیگیری است. این موضوع در سفر شهردار به چین نهایی شد. طبق قراردادهای سفر اخیر تیم مدیریت شهری به چین، بزودی یک هزار دستگاه اتوبوس برقی، ۱۰۰ هزار دستگاه موتور برقی، ۱۰ هزار دستگاه تاکسی و ۱۰ هزار ون برقی به ناوگان حمل و نقل پایتخت اضافه خواهد شد.
نظر شما