معاون پشتیبانی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد: معلمان نباید دغدغه درمان داشته باشند

یاسوج- ایرنا- معاون پشتیبانی و برنامه ریزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرورش نسلی سالم و تندرست در گرو داشتن معلمانی سالم است، باید به گونه ای برنامه ریزی شود که معلمان دغدغه های درمان نداشته و تمرکز آنها معطوف به آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان باشد.

به ایرنا، ایمان سبحان نژاد روز سه شنبه در دیدار با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اظهار کرد: دولت مردمی ایران قوی به مقوله سلامت و افزایش خدمات پزشکی و درمانی به اقشار مختلف جامعه بویژه به فرهنگیان و خانواده هایشان توجه ویژه ای دارد و باید تلاش کنیم تا این نگاه و توجه پررنگ تر شود.

وی، اهتمام به امر سلامت و ارتقای سطح خدمات رسانی مراکز درمانی فرهنگیان، افزایش خدمات پزشکی به معلمان استان و کاهش دغدغه های درمانی آنان را یکی از اولویت های آموزش و پرورش برشمرد.و خواستار همکاری و توسعه روابط همه جانبه علوم پزشکی با آموزش و پرورش استان برای تحقق هر چه بهتر این مهم شد.

سبحان نژاد، همچنین خواستار تمدید و صدور پروانه برای راه اندازی بخش‌های جدید از جمله بخش بهیاری در هنرستان‌ها و مرتفع کردن مشکلات سونوگرافی ورادیولوژی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان شد.

مدیرعامل درمانگاه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در این درمانگاه، ۱۰ نوع خدمات بهداشتی و درمانی به فرهنگیان ، دانش آموزان و اقشار مختلف مردم ارائه می‌شود.

روح الله کمالی افزود: پزشک عمومی،دندانپزشکی،سونوگرافی ،رادیولوژی،فیزیوتراپی،بینایی سنجی،شنوایی سنجی،مامایی،خدمات عمومی سرپایی،مشاوره و مراقبت‌های بعد از عمل بینی ،خدمات مشاوره و روانشناختی از مهمترین این خدمات است.

وی تاکید کرد: با کمک و همراهی علوم پزشکی در آینده نزدیک شاهد افزایش خدمات بهداشتی و درمانی با راه اندازی بخش‌های جدید در این درمانگاه باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد هم، از آمادگی این دانشگاه برای گسترش و توسعه مناسبات دوجانبه با آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: نتیجه کار کارکنان آموزش و پرورش در دراز مدت بر توسعه فرهنگی ،اقتصادی،سیاسی و اجتماعی جامعه تاثیر مستقیم دارد ،بنابراین تامین سلامت جامعه بزرگ فرهنگیان و خانواده های آنها از ضروریات است.

محمود شهامت، با بیان اینکه معلمان نباید دغدغه درمان داشته باشند، افزود: این دانشگاه برای توسعه و ارتقاء خدمات بهداشتی،درمانی ،پزشکی و پیراپزشکی جهت ارائه خدمات مطلوب به قشر فهیم و بزرگ فرهنگیان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت،هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه و حدود ۱۷۲ هزار دانش آموز و بزرگسال و در بیش از ۳۰۱۸باب آموزشگاه زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد دانش آموز، ۱۲هزار در پیش دبستانی و مهدکودک استان حضور دارند.

از کل دانش آموزان استان، ۴۹ درصد از آنها را دختران و ۵۱ درصد را پسران تشکیل می دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha