به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از رسانههای اوکراینی، در حالیکه کارکرد اصلی بالگردهای چندمنظوره سیکینگ-۴۱ در حوزه عملیات جست وجو و نجات در دریا متمرکز است اما میتوان از این بالگردها که مجهز به رادار و دوربین مادون قرمز بوده و قادر به پرواز در شرایط بد آب و هوایی نیز هستند، برای انجام ماموریتهای مختلف از انتقال پرسنل و تجهیزات گرفته تا ماموریتهای شناسایی نیز استفاده کرد.
به گفته وزیر دفاع آلمان، قرار است همراه با ارسال این بالگردها، کیت قطعات یدکی و آموزش نظامی هم به اوکراین ارسال شود.
ارسال این بالگردها در شرایطی به اوکراین به وقوع میپیوندد که وزیر دفاع آلمان پیشتر پیشبینی کرده بود که احتمال دارد پیمان نظامی آتلانتیک شمالی (ناتو) در پنج تا هشت سال آینده به یک درگیری نظامی تمام عیار با روسیه کشیده شود.
به گزارش ایرنا، پاتریک سندرز فرمانده نظامیان انگلستان پیشتر ضمن درخواست از مقامات لندن برای آماده کردن مردم درخصوص جنگ احتمالی با روسیه، خطاب به مردم این کشور، گفت: آماده نبرد با مسکو باشید.
فرمانده نیروهای مسلح انگلستان اولین مقامی نیست که نسبت به وقوع جنگ احتمالی با روسیه به مردم کشورش هشدار داده است بلکه برخی دیگر از مقامات اروپایی نیز پیشتر نسبت به احتمال وقوع جنگ با روسیه هشدار داده بودند.
همچنین راب باوئر رئیس کمیته نظامی ناتو هم پیشتر عنوان کرده بود که در حال حاضر، پیمان آتلانتیک شمالی با وضعیتی خطرناک در جهان مواجه شده است که در دهههای اخیر هرگز وضعیتی مشابه آن را تجربه نکرده بود.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز با انتقاد از روند رو به نزول کمکهای کشورهای غربی به اوکراین، تاکید کرده بود: تا زمانی که همه اعضای ناتو به طور یکپارچه متعهد به پایان دادن این جنگ نشوند، مسکو شکست نخواهد خورد.
زلنسکی در سخنانی در جمع گروهی از دانشجویان اوکراینی، با بیان این ادعا که چندین کشور مشکوک در ناتو وجود دارند که مانع پیوستن اوکراین به این پیمان نظامی شدهاند، خاطرنشان کرد: اعضای ناتو باید به گونهای به ما کمک کنند که انگار خودشان به طور مستقیم در حال جنگ با روسیه هستند.
رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریمهای گستردهای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کییف ارسال کردهاند.
نظر شما