به گزارش ایرنا، سید جلال ملکی شامگاه پنجشنبه با بیان اینکه آتشسوزی از قسمت نمای ساختمان بیمارستان آغاز و به دلیل جنس آن به سرعت پیشروی کرده بود، افزود: همچنین شعلههای آتش از طریق نما به بخشهایی از داخل ساختمان نیز سرایت کرده بود.
وی اظهار کرد: آتشنشانان در این شرایط و از چندین جهت عملیات خود برای اطفاء حریق را که در بخش شرقی ساختمان رخ داده بود آغاز کردند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه گروهی دیگر از آتشنشانان نیز به جستجو در طبقات پرداختند، گفت: قسمت شرقی ساختمان عمدتا مربوط به بخش هتلینگ و اقامتی این بیمارستان بود و از این رو بیماران چندان در معرض حریق قرار نگرفتند.
ملکی ادامه داد: با این وجود با کمک گروهی دیگر از آتشنشانان و همچنین عوامل اورژانس و کادر بیمارستان نسبت به تخلیه بیمارستان و انتقال بیماران اقدام شد.
وی گفت: همزمان گروهی دیگر از آتشنشانان نیز اقدام به جستجو در طبقات بیمارستان کردند که درحال حاضر بیش از ۹۰ درصد بیمارستان مورد جستجو واقع شده است.
ملکی در خصوص عملیات اطفای حریق نیز یادآور شد: میتوان گفت که شعلههای آتش بطور کامل در بیمارستان گاندی خاموش شده و تنها عملیات لکه گیری و تخلیه دود در حال انجام است.
وی افزود: قسمت مهمانپذیر بیمارستان با حدود ۱۷ طبقه با نمای کامپوزیت قابل اشتعال کاملا شعله ور بود و زمانی که نیروهای آتشنشانی به محل حادثه رسیدند آتش به قسمت زیادی از بخشهای داخلی نفوذ کرده بود و از بالا نمای سوخته به پایین سرایت و همه را شعله ور میکرد.
ملکی ادامه داد: آتشنشانان همزمان با عملیات اطفای حریق، عملیات نجات را آغاز و همه افراد را به سلامت از قسمت خارج کردند.
به گفته وی، نیروها به قسمت اصلی بیمارستان نفوذ کرده و در هر طبقه نفراتی مستقر شدند تا از سرایت آتش به قسمت داخل بدنه اصلی بیمارستان جلوگیری شود که از سرایت آتش به داخل ساختمان اصلی بیمارستان جلوگیری شد البته دود به همه طبقات نفوذ کرده که در حال خروج آن هستیم.
وی اضافه کرد: تقریبا همه بیماران خارح و جستجوی مجدد برای سومین بار آغاز شده تا به این لحظه مورد مصدوم یا تلفات جانی نیز اعلام نشده است.
پنج اخطار ناایمن بودن ساختمان به مسوولان بیمارستان گاندی دادیم
سخنگوی سازمان آتش نشانی همچنین گفت: تاکنون پنج مرتبه به بیمارستان گاندی اخطار ناایمن بودن داده شدهبود که آخرین بار آبان ماه بوده است.
نظر شما