به گزارش روز شنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، مدیر کل مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد در این مراسم از این روستا به عنوان یک روستای شاخص در زمینههای مختلف فرهنگی، ادبی و اجتماعی یاد کرد و گفت: در رویکرد جدید دورههای هشتم و نهم این جشنواره، مسئولان وزارت ارشاد برای تقدیر و تجلیل از اهالی روستای دوستدار کتاب به آن روستا مراجعه می کنند تا از نزدیک مراتب قدردانی و تشکر وزیر محترم ارشاد را به مردم ابلاغ کنند.
"اسماعیل جانعلیپور" از اختصاص یک میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز کتابخانه باقرالعلوم عزآباد خبرداد و افزود: به همین میزان اعتبار نیز برای فعالیتهای کتابخوانی به این کتابخانه عمومی اختصاص یافته است که طی چندین نوبت ابلاغ خواهد شد.
جانعلی پور، رونق هرچه بیشتر روستاها را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد و ابراز امیدواری کرد: این جشنواره به سهم خود بتواند از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این آیین به تشریح اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه امروزی و نقش مطالعه در روشنگیری نسل جوان پرداخت و از جوانان خواست برای بهره مندی از عمق مطالب مطالعه کتاب را در برنامه روزانه خود قرار دهند.
احسان عابدی اظهار داشت: هرچند شبکههای مجازی امروزه مورد اقبال جامعه واقع شده است ولی هیچ چیز نمی تواند جای کتاب و مطالعه را بگیرد و در این راستا نقش کتاب همواره باید مورد توجه آحاد جامعه باشد.
ذکر افتخارات و موفقیتهای تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، مفاخر و شخصیتها، معرفی نویسندگان و ناشران، معرفی کتاب جامع الخیرات به عنوان قدیمی ترین متن و سند تاریخی یزد و رستاق توسط دکتر کمال الدینی از نویسندگان عزآبادی و استاد دانشگاه از دیگر برنامههای این آیین بود.
در پایان این مراسم با قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اهالی عزآباد به عنوان روستای دوستدار کتاب، از «راضیه رنجبر جمال آبادی» کتابدار کتابخانه باقرالعلوم عزاباد، «محمد حسین راعی عزآبادی» رئیس شورای اسلامی و «محمدحسن زارعیان» مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اشکذر تجلیل به عمل آمد.
در روستای عزآباد اشکذر که در ۳۰ کیلومتری مرکز استان یزد قرار دارد ۳۰۸ نفر سکونت دارند؛ نام عزآباد را حاکمی به نام عزالدین در حدود سال ۶۰۰ هجری به این آبادی داده است.
نظر شما