داریوش بارانی بیرانوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرداری خرم آباد برای حفظ دریاچه دوم پارک بهشت از ژئوممبران (عایقی برای جلوگیری از نفوذپذیری آب به لایه های زیرین) استفاده کرد که متاسفانه جوابگو نبود و مشکلات فنی در نگهداشت آب کماکان پابرجا ماند.
وی افزود: این دریاچه در سال های پربارش هم سرریز نمی شد و وضعیت مناسبی به لحاظ آبگیری نداشت و از طرفی با توجه به کاهش بارش ها و عدم بهبود وضعیت دریاچه، با نظر کارشناسان امر تصمیم بر این شد که دریاچه دوم این پارک به محلی برای نمایش های آیینی و بازی های بومی محلی تبدیل شود.
شهردار خرم آباد با اشاره به نبود مرکز برگزاری نمایش های آیینی در شهر خرم آباد گفت: هرساله بازی های بومی محلی، در فضاهای نامناسب گوشه و کنار شهر برگزار می شدند که شهرداری خرم آباد در راستای جلوگیری از این پراکندگی ها اقدام به تجمیع برگزاری آنها در یک فضای مناسب نموده است.
بارانی بیرانوند بیان کرد: در این راستا با بسیج سازندگی قراردادی منعقد شده است تا اردیبهشت ماه سال آینده با نصب سه سکو در فضایی به طول ۵۱۴ متر مربع در این دریاچه با اعتبار ۱۳ میلیارد ریال، محلی برای برگزاری همایش های آیینی و بومی محلی با گنجایش یک هزار نفر فراهم شود.
به گزارش ایرنا احداث دریاچه شهری و پارک بهشت خرمآباد سال ۱۳۸۴ با هدف توزیع عادلانه و افزایش سرانه فضای سبز در پهنه جنوبی و باغات حاشیه آرامستان اصلی شهر خرم آباد(خضر) کلید خورد.
نظر شما