۹ بهمن ۱۴۰۲، ۲۱:۵۰
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85369786
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مقام فلسطینی: قطع کمک به آنروا کنوانسیون جلوگیری از نسل کشی را نقض می‌کند

تهران-ایرنا- صلاح عبدالشافی، سفیر فلسطین در اتریش و نماینده دائم فلسطین در دفتر سازمان‌ ملل مستقر در وین اعلام کرد که تصمیم تعدادی از کشورهای غربی برای تعلیق کمک‌های مالی به آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا), تعهدات آن‌ها تحت کنوانسیون جلوگیری از نسل کشی را نقض می‌کند.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا از "تاس", وی در بیانیه‌ای‌ که از سوی نمایندگی فلسطین منتشر شد، افزود: من عمیقاً از اقدامات این کشورها شوکه شده‌ام.آنروا تنها در نوار غزه ۱۳ هزار کارمند دارد.

این مقام فلسطینی با انتقاد از کشورهای غربی ادامه داد: این کشورها تصمیم گرفته‌اند در یک لحظه‌ای حساس, میلیون‌ها فلسطینی را به دلیل اتهامات علیه 12 کارمند که هنوز در مورد آن‌ها تحقیق نشده است، مجازات کنند.
این اقدام تنها یک روز پس از نتیجه گیری دادگاه لاهه انجام شد که گفته بود اسرائیل احتمالاً در نوار غزه نسل‌کشی‌ می‌کند. اقدامات این کشورها ناقض تعهدات آن‌ها بر اساس کنوانسیون جلوگیری از نسل کشی است.

وی تاکید کرد که حمایت از آنروا "برای بقای جمعیت فلسطین ضروری است. "

عبدالشافی ادامه داد: خطر توقف کامل کمک‌های بشردوستانه که دو میلیون نفر در نوار غزه به آن وابسته هستند وجود دارد.

به گزارش ایرنا, آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (انروا) اعلام کرد در صورتی که کمک‌ها به این آژانس از سر گرفته نشود، پس از پایان ماه فوریه، قادر به ادامه فعالیت نخواهد بود.

سخنگوی آژانس آنروا روز دوشنبه در این باره گفت: در صورت قطع شدن کمک‌ها، آژانس پس از پایان ماه فوریه قادر به ادامه فعالیت و خدمات رسانی در سراسر منطقه از جمله غزه نخواهد بود.

شماری از کشورهای غربی از جمله آمریکا، انگلیس و آلمان به دنبال اتهام زنی رژیم صهیونیستی به آنروا مبنی بر همکاری ۱۲ تن از کارکنان آن با جنبش حماس در زمینه انجام عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) گذشته، کمک‌های خود به این نهاد امداد رسان را قطع کردند.

هفته گذشته، یک مقام ارشد سازمان ملل متحد اعلام کرد که مقامات اسرائیلی، اطلاعاتی را در مورد ادعای دخالت چند کارمند آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در حملات هفتم اکتبر در اختیار این نهاد قرار داده‌اند و تحقیقات درباره این افراد آغاز شده است.

فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) روز جمعه به وقت محلی در بیانیه‌ای‌ گفت که «فورا» قراردادهای کارکنانی را که گفته می‌شود در حملات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به اسرائیل دست داشته‌اند، فسخ می‌کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای‌ با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس‌ موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های‌ نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

براساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha