نادعلی کهنسال روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرح ها ۱۳ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است تا این طرح ها به مجموعه واحدهای صنعتی مازندران اضافه شوند.
وی اعلام کرد : با بهره برداری رسمی این طرح ها در ایام الله دهه مبارک فجر زمینه اشتغال ۵۹۳ نفر فراهم می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران از بابل، گلوگاه، نور، سوادکوه شمالی، سوادکوه، بابلسر، ساری، جویبار و رامسر به عنوان شهرستان هایی نام برد که این طرح ها قرار است در آنها به بهره برداری برسد.
وی گفت: تولید کاغذ، انواع آرد، بتن، آب معدنی، خوراک مکمل دام، انواع پارچه، درجه بندی غلات و حبوبات، کیسه نایلون پلاستیکی خوراک دام و لوله پی وی سی زمینه فعالیت این کارخانه ها است.
کهنسال ادامه داد: در این میان واحد صنعتی "بهارنارنج پویش آیش "در بابل که شامل هفت کارخانه است بعد از چند سال توقف در ساخت با تزریق اعتبار در قالب تسهیلات بانکی از سوی دولت سیزدهم مراحل ساخت آن انجام شد و دهه فجر به بهره برداری می رسد.
به گزارش ایرنا، صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.
نظر شما