لیلا زکی زاده روز سه شنبه در حاشیه سفر یک روزه خود به استان قزوین، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بانو توانا، یک طرح کشوری است که به طور اختصاصی برای افراد سالمند بالای ۶۰ سال در نظر گرفته شده که در صورت موفقیت آن، در سراسر کشور نیز به مورد اجرا گذاشته می شود.
وی با اشاره به اهداف مهم این طرح، خاطرنشان کرد: افزایش سطح مشارکت بانوان سالمند، بهبود سطح کیفی زندگی و ارتقای وضعیت سلامت و امید به زندگی در افراد سالمند، جلوگیری از پیری زود رس و توجه به قشر سالمند به عنوان سرمایه های جامعه از جمله اهداف مهم اجرایی این طرح به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه ورزش در آب و آب درمانی باعث تسکین دردها می شود، تصریح کرد: این طرح کاملا رایگان بوده و بودجه آن نیز به طور اختصاصی از سوی وزارت ورزش و جوانان تامین شده و از طرف معاونت امور زنان و خانواده نیز یک درصد از بند "ه" تبصره ۹ برای طرح های بانوان اختصاص پیدا کرده است.
به گفته وی، در اولین طرح آزمایشی ۳۰ سالمند ثبت نام کرده اند که در استان هایی با ظرفیت بالا، به طور قطع این ظرفیت ها نیز افزایش خواهد یافت.
زکی زاده در خصوص طرح بانوی قهرمان که ویژه بانوان مدال آور است، افزود: در طرح سرباز قهرمان که نفرات اول و دوم رقابت های المپیک و جهان در دستگاه های دولتی استخدام می شوند، از دی ماه سال گذشته نیز معاونت توسعه ورزش بانوان طرح بانو قهرمان را پایه گذاری کرد تا توجه بیشتری هم به بانوان قهرمان کشور شود.
وی ادامه داد: هم اکنون این طرح به عنوان الحاقیه طرح سرباز قهرمان به مجلس فرستاده شده است که یکی از تغییرات مثبت آن، این است که نفرات سوم المپیک و بازی های جهانی را هم شامل تسهیلات یاد شده،یعنی استخدام در دستگاه های دولتی بشوند.
زکی زاده یادآور شد: امیدواریم این طرح مورد قبول شورای مجلس اسلامی قرار بگیرد تا ورزشکاران دختر و پسر بیشتری از این تسهیلات بهره مند شوند.
لازم به ذکر است که طرح بانو توانا، آب درمانی یا هیدروتراپی است که شامل مجموعه روش های درمانی مختلف به وسیله آب انجام می شود و طیف وسیعی از رویکردها و روش های درمانی را در بر می گیرد که در آن از ویژگی های فیزیکی آب مانند دما و فشار برای اهداف درمانی نظیر تحرک گردش خون و درمان علایم بیماری های خاص بهره می برند.
نظر شما