۱۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲
کد خبر: 85370550
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جانم فدای ایران

۱۰ بهمن ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲
کد خبر: 85370550
جانم فدای ایران

ساری - ایرنا - هنرمند جوان مازندرانی در عرصه موسیقی یکی از آرزوهای زندگی خود را خواندن برای کشور عزیز ایران اعلام کرد و برای تحقق این آرزو مشق رقص حنجره را در دستور کار خود قرار داد.

امین سلیمانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خواندن برای ایران افتخار بزرگی است و دوست دارم این افتخار نصیب من شود.

وی اظهار داشت: همه ما جوانان ایران زمین آرامش و امنیت خود را مدیون خون پاک شهدای انقلاب هستیم و من هم برای ادای دین، دوست دارم آهنگ جدیدم را در وصف ایران بخوانم.

این موسیقی دان جوان در ادامه بیان کرد: به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و گرامیداشت یاد و خاطره امام خـمینی (ره)، برنامه‌های زیادی برای اجرا داریم که دلم می خواهد در وصف کشور عزیزم ایران هم بخوانم.

سلیمانی ادامه داد: این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش نشدنی برای ملت بزرگ ایران است و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدون شک معجزه‌ای الهی بود که به دست یکی از مصلحان تاریخ به انجام رسید و چشم امید مظلومان و مستضعفان جهان را به خود خیره ساخت.

این هنرمند جوان با بیان این مطلب که، انقلاب اسلامی نه تنها در عرصه ملی، سیاسی و بین المللی منشا تغییرات بزرگ شد. بلکه با تاثیر گذاری عمیق بر افکار و اندیشه های آحاد مردم فراتر از مرزهای جغرافیایی ایران میلیون ها انسان را از درون متحول ساخت و پیام نه شرقی و نه غربی را فراتر از چارچوب های دیپلماسی در وجود انسان ها به رخ کشید تا آنها با اعتماد به نفس و خودباوری و با الهام از تعالیم اسلام ناب محمدی(ص)، سد محکمی در مقابل زیاده خواهی های ستمگران و مستکبران عالم شوند.

سلیمانی ادامه داد: مازندران در ابعاد مختلف علمی و هنری از پیشگامان در کشور است و با توجه به ظرفیت های ممتاز موسیقی این خطه خواستار ارتقا زیر ساخت این رشته هنری هستیم.

جانم فدای ایران

وی ادامه داد: با توجه به اینکه رشته موسیقی و خوانندگی از رشته‌های پر هزینه است و بیشتر هنرمندان از درآمد مالی کم برخوردار هستند، خیلی از استعدادها به دلیل نداشتن توان مالی، قید استعداد و آرزوهایشان را می‌زنند و این درد بزرگی است.

سلیمانی افزود: تقاضای ما از مسوولان آن است که از استعدادهای واقعی حمایت کنند و با راه‌اندازی یک آکادمی بزرگ و کمک از افراد صاحب فن، این استعدادها را شناسایی و برای پیشرفت جوانان کمک کار باشند.

این هنرمند جوان از توجه به موسیقی آیینی و مذهبی گفت و بیان داشت: موسیقی آیینی موسیقی‌ای است که به باورها و اعتقادات می پردازد که در قالب موسیقی اقوام است و گاه در قالبهای دیگر شکل می گیرد.

وی با بیان این مطلب که موسیقی ردیف دستگاهی ما ادبیات و مفاهیم عرفانی اشعار و همچنین آواز رکن اصلی هستند و ساز تابعی از آن به حساب می آید، افزود: بار دیگر لازم است به این نکته تأکید کنم که موسیقی آیینی در نهایت به اعتقادات و آداب و رسوم مردم باز می گردد و گاه بیان باورهاست و گاه خود نیز جزو آداب محسوب می شود که با قصد خاص و نیت مشخص به عنوان جزئی از آواز بیان می شود.

سلیمانی از ساختار موسیقی آیینی گفت و افزود: ساختاری که با آیین تناسب داشته باشد و اگر با کلام مقدس و عرفانی و کلامی که بار معنوی دارد همراه شود، موسیقی آیینی شکل کامل خود را نشان داده است و اگر از هر طرف نقص داشته باشد، نمی توانیم آن را موسیقی آیینی بدانیم.

وی با بیان اینکه تاثیر موسیقی بر روحیه مردم غیرقابل انکار است شوری که در سرودهای حماسی همچون سرودهایی با نوای استاد محمدصادق آهنگران در زمان هشت سال دفاع مقدس انرژی مضاعفی به رزمندگان می‌داد، بیان داشت: گاهی اوقات یک سرود حماسی می‌تواند اندازه چندین سخنرانی تاثیرگذار باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha