به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، اول ماه مارس مصادف با ۱۱ اسفند ماه به عنوان «روز جهانی آینده» نامگذاری شده است. به این مناسبت چند سالی است که فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت این روز، موضوعاتی را که با آینده کشور و جهان کنونی مرتبط است برمی گزیند و با دعوت از صاحبنظران و دانشمندان عرصه های مختلف علوم برای ایراد سخنرانی، این روز را گرامی می دارد.
دبیرخانه شورای آیندهنگاری فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد با هدف تکریم و نکوداشت پژوهشهای مؤثر در زمینه آیندهپژوهی، در مراسم «روز جهانی آینده» از پدیدآورندگان آثاری که حائز شرایط هستند، تجلیل کنند.
در همین راستا طی فراخوانی از پژوهشگران حوزههای مطالعات آینده، سیاستگذاری، حکمرانی، مدیریت و سایر حوزههای مرتبط دعوت به عمل کرده است تا آثار خود در بخش مقالات، طرحهای پژوهشی، رساله دکترا و کتب، با موضوع آیندهپژوهی را جهت بررسی از طریق وبگاه فرهنگستان علوم به نشانی www.ias.ac.ir در بخش دبیرخانه شورای آیندهنگاری یا از طریق رایانامه foresight@ias.ac.ir با عنوان «شرکت در فراخوان آثار برگزیده روز جهانی آینده۱۴۰۲» ارسال کنند.
بر این اساس شرایط پذیرش آثار به صورت زیر اعلام شده است:
(۱) آثاری به فرآیند داوری وارد خواهند شد که در زمان ارسال دارای گواهی اختتام باشند. بدین معنا که مقالات پذیرفتهشده، طرحهای پژوهشی دارای حسن انجام کار، رسالههای دکترا دفاع شده و کتب چاپشده اجازه ورود به بخش داوری را خواهند داشت.
(۲) برای آثار به زبان فارسی مبنای ورود اختتام/پذیرش/دفاع/انتشار سال ۱۴۰۰ به بعد و برای آثار انگلیسی سال ۲۰۲۰ به بعد است.
(۳) گواهی آثار برگزیده فارسی تنها به زبان فارسی و برای آثار انگلیسی به دو زبان و در تمامی موارد با نام صاحبان اثر صادر خواهد شد.
(۴) موضوعات همراستا با مسائل اولویتدار کشور، و علوم و فناوریهای نوین در اولویت قرار دارند.
(۵) حداکثر زمان ارسال آثار ساعت ۲۴ روز ۲۵ بهمنماه ۱۴۰۲ خواهد بود و این زمان غیرقابل تمدید است.
(۶) برای بررسی آثار در بخش مقالات ارائه اصل مقاله، در بخش طرحها، ارائه اطلاعات شناسنامه طرح (برای بررسی پیش از داوری) و پس از ورود به مرحله داوری گزارش نهایی طرح، در بخش کتب ارائه صفحه شناسنامه کتاب و در بخش رسالهها ارائه صورتجلسه دفاع و چکیده رساله (برای بررسی پیش از داوری) و فایل رساله پس از ورود به مرحله داوری نهایی الزامی است. بدیهی است، در صورت وجود نقص در مدارک اثر وارد فرایند داوری نخواهد شد.
نظر شما