حسن رنگرز صبح جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص برنامههای تیم ملی کشتی فرنگی در راه قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک گفت: روز گذشته به آکادمی ملی المپیک رفتیم تا براساس رصد ملیپوشان برنامههای خود را پیش ببریم و به نوعی سنجش و پایشی نسبت به وضعیت شاخصهای آمادگی جسمانی نفرات داشته باشیم.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه این بود که تجهیزات به روز شده و این اتفاق خوبی است. جا دارد از محمود خسرویوفا(رییس کمیته ملی المپیک) و همه عوامل و نیروهای این بخش به خصوص آکادمی ملی المپیک تشکر کنم چراکه همه چیز به خوبی مهیا بود.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی یادآور شد: گام دوم از مرحله دوم چرخه انتخابی تیم ملی در قالب رقابتهای جام وهبیامره ترکیه را در نیمه اسفندماه پیش رو داریم که با ۲۱ کشتیگیر عازم این مسابقات میشویم. البته برخی اوزان به عنوان مرحلهنهایی انتخابی تیم ملی منظور میشود و آمادهترین و شایستهترین نفرات افتخار پوشیدن لباس تیم ملی را خواهند داشت.
رنگرز گفت: فاصله مسابقات قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک بسیار نزدیک است و از دل رقابتهای جام وهبیامره، دو تیم گزینش میشوند. تیمی که قرار است به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شود که استثنا در اوزان ۷۷ و ۸۷، نفرات برتر به رقابتهای سهمیه المپیک اعزام خواهند شد و نفرات بعدی به رقابتهای آسیایی میروند. اولویت اصلی ما این است که بتوانیم بهترین نتیجه و کسب مدال طلا را در المپیک پاریس به نام ایران به ثبت برسانیم. هرچند کار بسیار سخت و دشوار است اما محال نیست و تمرکز ما روی این موضوع است.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا در راه افتخارآفرینی ملیپوشان مشکل یا مانعی وجود دارد یا خیر، اضافه کرد: خوشبختانه فدراسیون کشتی از لحاظ زیرساختها و برگزاری شرایط استاندارد اردویی مشکلی ندارد و در حد جهانی است. اما در فاصله کمتر از ۱۷۰ روز تا آغاز المپیک به نظر میرسد حمایتهای مادی و معنوی مسئولان از قهرمانان موضوعی بسیاری جدی است که امیدواریم به آن توجه لازم بشود.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: هر چه این حمایتها بیشتر باشد، شکل کار مطلوبتر ادامه مییابد. البته در روزهای گذشته در خصوص پاداش قهرمانان شاهد یک اتفاق خوب بودیم. تاکید میکنم کشتیگیران سرباز وطن بوده و برای دل مردم و این کشور تلاش میکنند اما باید شرایط اقتصادی را هم مورد نظر داشت،. با وضعیت امروز که در بستر اجتماعی شاهد آن هستیم و دورنمایی که برای کسب مدال در المپیک داریم به نظر میرسد با توجه به هزینههای پیرامونی قهرمانان و توجه به این مورد که شاید تنها یک بار فرصت حضور در المپیک را داشته باشند، نیازمند توجه بیشتر هستیم چرا که یک قهرمان با همین پاداشها باید چهار دهه پایانی روزهای ورزشی خود را سپری کند.
رنگرز در واکنش به اینکه آیا فدراسیون کشتی بهتازگی اقدامی جهت رفع محرومیت محمدعلی گرایی انجام داده یا خیر، افزود: فدراسیون به تازگی مستنداتی را ارائه کرده است و اتحادیه جهانی براساس لایحه دفاعیه، اتفاقات اخیر را بررسی خواهد کرد.
وی ادامه داد: در ادبیات حقوقی گفته میشود مجازات باید متناسب با جرم باشد. اینکه یک ورزشکار را از رقابتهای مهمی مانند المپیک محروم کنیم، مجازات بزرگی است و امیدواریم در این خصوص تجدید نظر صورت بگیرد. در روزهای آتی یا هفته آینده باید منتظر پاسخ و اعلام نظر اتحادیه جهانی باشیم که امیدواریم به سود کشتی ایران باشد.
نظر شما