به گزارش خبرنگار ایرنا، روحالله ابراهیمی، روز چهارشنبه در مراسم افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی در نواحی صنعتی استان اصفهان افزود: دولت سیزدهم تلاش زیادی برای فعالیت مجدد واحدهای راکد و همچنین افزایش تولید واحدهای فعال کرده است.
وی اضافه کرد: بر همین اساس در ۲ سال اخیر چهار هزار و ١٠٠ واحد راکد دوباره به چرخه تولید بازگشتند و چهار هزار و ٩٠٠ واحد نیز که با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت خود فعالیت میکردند ظرفیت تولید خود را به بالای ۵۰ درصد رساندند.
معاون شرکت شهرکهای ایران خاطرنشان کرد: اعتبار پروژههای عمرانی و زیرساختی در شهرکهای صنعتی کُل کشور در سالجاری بالغ بر ۱۴۰ هزار میلیارد ریال است.
ابراهیمی با اشاره به ناترازی در تولید و مصرف برق در کشور تصریح کرد: در مشکلات مرتبط با کمبود برق، نخستین بخشی که با خاموشی روبهرو میشود واحدهای صنعتی و تولیدی هستند با این وجود در سالجاری حدود ۶۰۰ مگاوات در انرژی برق مدیریت مصرف داشتیم.
وی تصریح کرد: احداث شهرکهای صنعتی با محوریت تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی در دستور کار قرار دارد بر همین اساس زمین مورد نیاز در ۱۷ شهرک را تا پایان سالجاری واگذار خواهیم کرد.
معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی ایران خاطرنشان کرد: صدور اسناد مالکیت رسمی صنعتی مستقر در شهرکها ضروری است و در این راستا عزم جدی داریم.
ابراهیمی گفت: راهاندازی شهرکهای صنعتی تخصصی باید جدیت دنبال شود و در اصفهان شهرک تخصصی پوشاک میتواند سرآمد باشد.
به گزارش ایرنا، ۴۵ پروژه زیرساختی در شهرکها و نواحی صنعتی استان اصفهان، امروز به مناسبت «دهه فجر» در محل اتاق بازرگانی این شهر به بهرهبرداری رسید.
۱۰ هزار میلیارد ریال برای پروژههای زیرساختی و عمرانی نواحی صنعتی این دیار هزینه شده است.
همچنین امروز عملیات اجرایی(کلنگزنی) ۴۵ پروژه زیرساختی با اعتبار بالغ بر ١٢ هزار میلیارد ریال در نواحی صنعتی و شهرکهای استان آغاز شد.
۸۰ شهرک صنعتی مُصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
تاکنون ۵۰ درصد از شهرکهای این استان به ظرفیت نهایی خود رسیدهاند.
هماینک بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال اصفهان مشغول کار هستند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتبه این منطقه در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن کشور اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
نظر شما