گروه جامعه ایرنا - خودت یا عزیزانت اگر بیمار باشند، هرکاری سخت میشود؛ رفتن به مطب پزشک، گرفتن دارو، مراجعه به آزمایشگاه و ... ؛ تازه تصور معطل ماندن در مطب دکتر و گرفتن دارو از داروخانه سخت تر است.
حال اگر دارو خاص و تک نسخهای باشد، کار سختتر است؛ در بیشتر مواقع داروخانههایی که آن را عرضه میکنند، برای تحویل دارو نیازمند تاییدیه هستند که آن هم زمان بر است؛ البته این معطلیها محدود به داروهای خاص نمیشود. گرفتن داروهای غیرخاص از داروخانههای دیگر نیز در بسیاری از اوقات ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان میبرد که شاید تعدد مراجعه کنندگان به داروخانه و ضرورت اخذ تاییدیه از جمله این دلایل باشد.
در روزهای گذشته تصویری از شلوغی داروخانه هلال احمر و انتظار مردم برای گرفتن دارو در فضای مجازی منتشر شد؛ فراز امامی مدیر داروخانه هلال احمر در این باره به خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: به طور معمول در ماههای بهمن و اسفند با مراجعه کنندگان بیشتری مواجه میشویم؛ در بهار، تابستان و پاییز هر میزان نسخه داشته باشیم در زمستان تقریبا ۱.۵ برابر افزایش پیدا میکند. از سوی دیگر برخی مشکلات هم وجود دارد که باعث این تاخیر در عرضه دارو میشود.
وی یکی از دلایل اصلی شلوغی در داروخانه را شلوغی سایتها و سامانههای بیمه و یا سایت وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: بارها شاهد قطعی این سایت از ۱۵ دقیقه تا بیش از یک ساعت هستیم که این اتفاق سبب کندی در ارایه خدمات به مردم میشود.
امامی با اشاره به بازسازی داروخانه و در نتیجه افزایش صندوقهای تحویل دارو گفت: در نتیجه این نوسازی ۳۰ درصد مراجعه کنندگان ما افزایش یافته است همین مساله هم باعث شده که زمان انتظار مراجعان بیشتر شود.
وی با اشاره به اینکه این داروخانه ۱۹ باجه دارد، اظهار داشت: داروخانه هلال احمر روزانه پذیرای یک هزار و ۴۰۰ مراجعه کننده بوده و زمان معطلی برای دریافت دارو در شرایط عادی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است.
مدیر داروخانه هلال احمر این نکته را یادآور شد که مدت زمان انتظار در این داروخانه در مقایسه با دیگر داروخانهها زیاد نیست و اگر مشکلات سایت و اینترنت هم وجود داشته باشد، این مدت انتظار بیشتر هم می شود.
نظر شما