تاکید احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرای کرمانشاه بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات

کرمانشاه - ایرنا - احزاب اصلاح طلب و اصولگرای استان کرمانشاه در نشست هم اندیشی با حضور مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور بر ضرورت حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند و مشارکت حداکثری در این رویداد سیاسی تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احزاب در جوامع مدنی برای گسترش مشارکت سیاسی، یکپارچگی ملی، انسجام اجتماعی، گسترش آگاهی سیاسی مردم، شایسته‌سالاری، فعالیت جمعی و ایجاد تفکر انتقادی در بین شهروندان نقش پررنگی دارند.

در همین راستا دبیران و اعضای احزاب استان کرمانشاه روز شنبه در سرسرای شهدای دولت گرد هم آمدند تا علاوه بر بررسی راهکارهای ایجاد مشارکت حداکثری در انتخابات، چشم اندازی از فعالیت احزاب در استان را ترسیم و مشکلات احزاب را بیان کنند.

رییس شورای وحدت اصولگرایان در استان کرمانشاه در این جلسه خواستار حضور گسترده احزاب و گروه های سیاسی و مشارکت فعال آنان در انتخابات شد و افزود: دشمنان در این روزها به دنبال این هستند تا فضا را بسیار ناامیدانه جلوه دهند اما همه احزاب با هر سلیقه و گرایش سیاسی در انتخابات ۱۱ اسفند به تکلیف خود عمل می کنند و مشارکت حداکثری در این انتخابات را رقم خواهند زد.

حجت الاسلام حجت‌الله فاضلی با اشاره به اینکه فعالیت احزاب در استان کرمانشاه به صورت قاعده مند و براساس برنامه محوری نیست، گفت: احزاب باید حل مشکلات بیکاری و معیشتی مردم را از مسوولان مطالبه کنند و برای تحقق این مهم برنامه های خود را ارائه دهند و انرژی خود را صرف پست های مدیریتی نکنند که در این صورت احزاب نمی توانند به رسالت اصلی خود عمل کنند.

دبیر جمعیت پیشرفت و عدالت اسلامی استان کرمانشاه هم با بیان اینکه رای دادن و مشارکت در انتخابات در درازمدت به نفع مردم است، اظهار کرد: نرخ مشارکت در انتخابات با نرخ تورم و بیکاری رابطه معکوس دارد و هر زمان ما در انتخابات نرخ مشارکت بالایی داشته ایم، شاخص های اقتصادی روند خوبی را طی کرده اند.

میثاق صادقی انتخاب نماینده ضعیف را یکی از دلایل مشارکت پایین در انتخابات دانست و گفت: زمانی که یک نماینده قوی وارد مجلس می‌شود برای دوره بعد موافقان و مخالفان بیشتری پیدا می کند و در نتیجه مشارکت را افزایش می دهد اما نماینده ضعیف هیچ کدام از این امتیازها را ندارد و در نتیجه مشارکت در دوره بعد را هم کاهش می دهد.

دبیر حزب سبز استان کرمانشاه هم در این جلسه خواستار افزایش شور و نشاط انتخاباتی با محوریت احزاب استان شد و گفت: رسالت اصلی احزاب ایجاد شور و هیجان در زمان انتخابات است و در زمان باقی مانده تمام تمرکز احزاب در محافل عمومی و خصوصی باید بر ضرورت های مشارکت مردم در انتخابات باشد.

سیدرامین موذنی توجه به انتخابات بعدی را ضروری دانست و افزود: احزاب پل ارتباطی مردم با مسوولان هستند و فعالیت احزاب نباید دچار رکود شود و بعد از انتخابات هم با روش های فرهنگی و اجتماعی به فعالیت ها ادامه دهیم تا ارتباط خود را با مردم حفظ کنیم و از طرف دیگر هم متهم به فعالیت فصلی و مختص انتخابات هم نباشیم.

دبیر حزب موتلفه استان کرمانشاه نیز فلسفه انتخابات را مشارکت حداکثری با رویکردهای اصلاحی و انتخاب افراد اصلح عنوان کرد و افزود : جهاد تبیین در زمان انتخابات بسیار حائز اهمیت است و تلاش همه احزاب و گروه های سیاسی هم باید تمرکز بر همین موضوع باشد.

اکبر عبدی با اشاره به اینکه برخی از مردم از خدمات نظام اسلامی آگاهی ندارند گفت: اگر دستاوردهای نظام در عرصه های سیاسی، نظامی و امنیتی را برای مردم تبیین کنیم و عزتی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دست آورده ایم، قطعا همچون گذشته شاهد حضور پرشور مردم در انتخابات خواهیم بود.

عضو حزب جوانان ایران اسلامی هم در این جلسه جمهوریت و اسلامیت نظام را وابسته به رای و نظر مردم دانست و افزود: تضمین امنیت و سلامت انتخابات هم بسیار حائز اهمیت است که امیدواریم مسوولان با افرادی که در این زمینه دچار تخلف می شوند، برخوردهای قانونی را انجام دهند.

محمدرسول دهنوی تاکید کرد: برای استفاده حدکثری از ظرفیت احزاب در استان کرمانشاه، بهتر بود این جلسه و گفت و گوهای اینچنینی یک سال قبل انجام می‌شد تا با برنامه ریزی بهتری زمینه حضور و مشارکت حداکثری مردم را رقم می‌زدیم.

عضو جبهه عدالت و توسعه استان کرمانشاه هم خواستار جهاد تبیین سیاسی در استان از سوی احزاب شد و گفت: شرایط و امکانات لازم برای جهاد تبیین سیاسی در اختیار احزاب قرار ندارد در حالیکه احزاب باید تریبونی رسمی در اختیار داشته باشند تا مسائل مختلف سیاسی استان را برای مردم تبیین کنند.

محمد میثاقی با اشاره به اینکه دشمنان در این دوره با تمام توان تبلیغات خود را برای کم رنگ جلوه دادن انتخابات به کار گرفته اند، تصریح کرد: در این شرایط احزاب هم بایستی از شرایط و امکانات لازم بهره مند باشند تا بتوانند با این هجمه ها مقابله کنند.

شعیب نظری یکی دیگر از اعضای حزب سبز استان کرمانشاه گفت: جامعه ما متاثر از رفتارهای جامعه جهانی است و بسیاری از مردم شرایط زندگی اجتماعی و سیاسی خود را با مردم سایر کشورها مقایسه می کنند و لذا دعوت مردم به انتخابات از سوی مسوولان چیز عجیبی نیست و در تمام جوامع مدرن هم اتفاق می افتد.

معین احمدی هم یکی از فعالان سیاسی شهرستان صحنه هدف دشمنان در این انتخابات را عدم مشارکت جوانان عنوان کرد و گفت: احزاب باید برای افزایش مشارکت جوانان در انتخابات برنامه های خود را ارائه دهند چراکه امروز جوانان با مشکلات عدیده ای در جامعه مواجه هستند و توجه به آنها ضروری است.

آقای مفید عضو جبهه پایداری استان کرمانشاه نیز در این جلسه خواستار کادرسازی احزاب شد و افزود: متاسفانه احزاب ما روی اسب برنده شرط می بندند در حالیکه نماینده های مجلس باید از دل احزاب بیرون بیایند.

انتخابات منجر به همدلی و مسوولیت پذیری اجتماعی می‌شود

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور هم در انتهای این جلسه شرکت در انتخابات را تحقق حق مشارکت مردم در تعیین سرنوشتشان دانست و گفت: دعوت مردم به انتخابات، دعوت به خیر عمومی است تا آنها در آینده کشور خود سهیم باشند و لذا این دعوت یک وظیفه همگانی است.

عبدالله مرادی با بیان اینکه انتخابات فقط یک رقابت سیاسی زودگذر نیست و در نهایت باید منجر به همدلی اجتماعی و مسوولیت پذیری شود، افزود: احزاب در این میان برای نیل به اهداف مورد نظر بسیار حائز اهمیت هستند چرا که فقط احزاب امکان کنش سیاسی در جامعه را دارند و هیچ حلقه دیگری در جامعه چنین امکانی ندارد.

وی با اشاره به اینکه احزاب باید از ارائه فهرست های انتخاباتی عبور کرده و وارد طرح ایده ها و برنامه های اجرایی شوند، گفت: احزاب می توانند برنامه های نظام سلامت، آموزش و پرورش، آموزش عالی، انرژی و توسعه های منطقه ای را برنامه ریزی و مطرح کنند و از این طریق نقش بسزایی در رشد و توسعه کشور ایفا می کنند.

استاندار کرمانشاه هم در این دیدار با بیان اینکه احزاب باید به اولویت بندی های مسائل و مشکلات جامعه کمک کنند، گفت: از همه احزاب انتظار داریم در زمان باقی مانده تا انتخابات برای مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش کنند.

محمدطیب صحرایی در ادامه گفت : ما مجری انتخابات هستیم و رقیب یا شریک هیچ داوطلبی نیستیم و در عین حال اگر تخلف مدیری اثبات شود حتما از سمت خود خلع و به مراجع ذی صلاح معرفی خواهد شد.

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۱۴ شهرستان است و هشت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۲ کرسی نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری دارد.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha