به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران، حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی روز یکشنبه اعلام کرد: از این تعداد زمین، زمین وقفی سه شهرستان مورد پذیرش قرار گرفته و در حال اجرای طرح است.
وی ادامه داد: یکی از دغدغههای دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و استاندار مازندران بهصورت مستمر بحث طرح نهصت ملی مسکن بهشمار میرود که اوقاف نیز در همین راستا به کمک دولت رفته است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به اینکه این نهاد زمینهای زیادی را برای واگذاری برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن معرفی شد، افزود: در حال حاضر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن بیش از ۲۰ زمین معرفی شد که در سه شهرستان پذیرفته و زمین تحویل داده شد و برای شهرهای دیگر منتظر نتیجه هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستانهای آمل، گلوگاه و میاندورود زمین تحویل داده شد و این آمادگی را داریم که با تمام وجود در کنار دولت بوده و مشکلات مردم را برطرف کنیم.
حیدری مساحت سه زمین واگذار شده به طرح نهضت ملی مسکن را ۴۸ هزار متر مربع اعلام کرد و گفت: ارزش این اراضی وقفی حدود سه هزار میلیاردریال است که برای خانهدار شدن مردم به دولت واگذار شده است.
در طرح نهضت ملی مسکن مقرر شده سالانه یک میلیون مسکن ساخته شود که ۲۰۰ هزار واحد آن مربوط به روستاها بوده و ۸۰۰ هزار واحد دیگر در شهرها احداث خواهد شد. آمار ثبتنامیها و استقبال مردم برای برخورداری از مزیتهایی این طرح هم به وضوح هدفگذاری درست دولت سیزدهم را نشان میدهد.
در این چارچوب توسعه افقی شهرها بهویژه در شهرهایی که دارای زمین کافی باشند، اولویت اصلی دولت در اجرای نهضت ملی مسکن است؛ اگرچه عدهای در ابتدا با عینک بدبینی به این طرح نگاه کردند اما اقدامهای انجام شده نشان داد که عملی ساختن چنین ایدهای نه تنها دور از ذهن نیست بلکه در آینده به عنوان یکی از بهترین و مهمترین دستاوردهای دولت سیزدهم به یادگار خواهد ماند.
در این طرح، زمینهای ۲۰۰ تا ۲۵۰ متری به همراه تسهیلات در اختیار مردم قرار داده میشود و آنها باید در مدت یک سال و نیم به صورت ویلایی در این اراضی ساختوساز کنند.
طبق مقررات نهضت ملی مسکن، متقاضیان با داشتن پنج شرط تاهل، سرپرست خانوار بودن و مردان مجرد ۲۳ سال به بالا، حداقل سابقه پنج سال سکونت درشهر مورد تقاضا، نداشتن مالکیت خصوصی و در نهایت عدم استفاده از امکانات دولتی از اول انقلاب در حوزه مسکن، میتوانند نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
بر اساس این قانون، زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن، معلولان جسمی و حرکتی با ۲۰ سال سن میتوانند در قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) مشارکت داشته باشند. همچنین، قانون برای سرپرستان خانوار، محدودیت سنی نگذاشته است چرا که این افراد
سرپرست خانوار تعریف میشوند و برای قانونگذار متاهل یا سرپرست خانوار بودن ملاک است. در عین حال، زنان و مردان سرپرست خانوار که به دلیل متارکه به صورت مجردی زندگی میکنند و سرپرست فرزندان خود هستند خانوار تلقی شده و بدون ملاک سن میتوانند ثبتنام کنند.
نظر شما