۱۹ بهمن ۱۴۰۲، ۲۲:۵۸
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85381413
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آمریکا: نشانه ای از  برنامه ریزی جدی اسرائیل برای حمله به رفح وجود ندارد

تهران-ایرنا- وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه ادعا کرد که شواهدی که نشان دهد اسرائیل به صورت جدی به دنبال حمله به رفح واقع در جنوب غزه است, وجود ندارد.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره" وزارت امور خارجه آمریکا همچنین هشدار داد که هرگونه حمله نظامی اسرائیل به رفح که با برنامه ریزی ضعیف یا بدون برنامه انجام شود, "فاجعه بار" خواهد بود.

ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما از انجام چنین کاری بدون برنامه ریزی جدی و معتبر و همچنین بدون در نظر گرفتن تأثیرات بر کمک های بشردوستانه و خروج ایمن اتباع خارجی, حمایت نمی کنیم زیرا این اقدامات مربوط به بیش از یک میلیون نفری است که در رفح پناه گرفته اند.»

به گزارش ایرنا, «جان کربی» سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه هرگونه عملیات نظامی اسرائیل در رفح «فاجعه» خواهد بود، گفت که واشنگتن به توافق میان اسرائیل و حماس «خوش بین» است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه "وضعیت در غزه در حال بدتر شدن است»، بار دیگر بر نیاز فوری به برقراری آتش بس تاکید کرد و گفت: «رفح در معرض تهدید جدی قرار دارد».

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی هشدار داد: «ما در مورد عواقب یک تهاجم زمینی هشدار می دهیم و باید آنچه قانون می گوید را مشخص کنیم.»

ینس لرکه، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گفت: «بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی، بمباران بی‌رویه مناطق پرجمعیت ممکن است به جنایت جنگی تبدیل شود.»

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» نیز در بیانیه ای اعلام کرد که پاسخ این جنبش به طرح پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه ، در اختیار مقامات قطر و مصر قرار گرفته است.

در بیانیه حماس آمده است: حماس درباره این طرح نگاهی مثبت و تعاملی داشته است؛ به گونه‌ای که متضمن آتش‌بس کامل و همه جانبه در غزه، توقف کامل جنگ علیه ملت فلسطین و امدادرسانی، اسکان آوارگان و عمران و بازسازی نوار غزه، لغو محاصره این باریکه و تحقق عملیات مبادله اسرا باشد. ما از نقش‌آفرینی برادرانمان در مصر و قطر و تمامی کشورهایی که در تلاش برای توقف جنگ ظالمانه علیه ملت فلسطین هستند، قدردانی می‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا، چندی پیش ویلیام برنز مشهور به بیل برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) را برای گفتگو در مورد طرحی که شامل آزادی مرحله‌ای تمام اسرای باقی‌مانده در غزه همراه با تعلیق دو ماهه جنگ می‌شود، به پاریس فرستاد. اکنون نیز آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه این کشور در سفر منطقه ای درباره جنگ غزه به سر می برد.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات این رژیم جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد از هفتم اکتبر و همزمان با آغاز نبرد «طوفان الاقصی» تاکنون، ۲۷هزار و ۵۸۵ فلسطینی در غزه شهید و ۶۶ هزار و ۹۷۸ نفر دیگر هم مجروح شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha