سعید جاودانسیرت روز چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: قرارداد بالگرد اورژانس هوایی با یک شرکت هلیکوپتری به مراحل پایانی رسیده است و در کمترین زمان ممکن بالگرد اورژانس هوایی ۱۱۵ در استان مسقر خواهد شد.
وی بیان کرد: زیرساخت های جدید استقرار بالگرد در این استان فراهم شده و مورد تایید خلبان و کارشناسان شرکت هلی کوپتری قرار گرفته است.
پیش از این سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: پس از سقوط هلی کوپتر اورژانس در تیر سالجاری، با رایزنی های مستمر تامین بالگرد امدادی در حال انجام است.
محمدامین نیکویی به وضعیت کوهستانی و پراکندگی روستاهای استان اشاره کرد و گفت: بیش از یک هزار و ۷۰۰ روستا به همراه ۷۰ نفر جمعیت عشایر در سراسر مناطق استان مستقر هستند که نیازمند تامین "پَد" یا محل مناسب فرود و نشستن بالگردهای هوایی در استان داریم تا از هر گونه خطرات و حوادثی برای بالگرد جلوگیری شود.
وی افزود: به گزارش ایرنا، تنها بالگرد اورژانس هوایی یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۲ به همراه تکنسینها و کادر پروازی در حال فرود در روستای "سرآسیاب" دهستان" آجم" از توابع بخش "دیشموک" استان سقوط کرد.
کهگیلویه و بویراحمد؛ استانی کوهستانی و دارای جمعیت روستایی و عشایری فراوان ساکن در نقاط دور افتاده و سخت گذر، نیاز حیاتی به اورژانس هوایی دارد.
حدود ۴۲ درصد جمعیت استان ساکن روستا، از طرفی پراکندگی زیاد روستاها در استان خدمات رسانی را با مشکل مواجه می کند و همه مسولان استان در تلاش هستند که این نیاز ضروری استان تا قبل از فرا رسیدن فصل زمستان تامین شود.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
نظر شما