محمدرضا بیدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: استقبال ساکنان روستا و عشایر این شهرستان نسبت به عضویت در این صندوق طی ۲ سال اخیر نسبت به قبل رشد مناسبی داشته و در دولت سیزدهم سه هزار و ۲۹۰ نفر جذب این صندوق شدند.
وی افزود: ۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر معادل ۷۵ درصد بیمه شدگان این صندوق در شیروان ساکن روستا، پنج هزار و ۱۴۰ نفر معادل ۱۴ درصد شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر و هشت درصد رانندگان حمل بار مسافری هستند.
مدیر صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی مجموع کل بیمه شدگان این صندوق شهرستان را ۱۵ هزار و ۵۰ نفر دانست و افزود: شهرستان شیروان رتبه نخست استان را در ضریب پوشش بیمه کل با ۶۱.۵۶ درصد و بیمه شده فعال با ۴۰.۶۸ درصد دارد.
جذب ۷۶۱ بیمه شده جدید در صندوق روستاییان
وی اظهارکرد: ۷۶۱ نفر بیمه شده جدید در این شهرستان از ابتدای سالجاری تاکنون جذب این صندوق شدند و ۸۹۴ نفر بیمه خود را تمدید کردند.
بیدی یادآور شد: همچنین ۶۹ نفر مستمری بگیر جدید اضافه شدند که ماهانه بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال مستمری برای ۸۵۰ نفر از مستمری بگیران صندوق پراخت می شود.
وی بیان کرد: توصیه می شود که افراد و جوانان بالای ۱۸ سال از این فرصت بیمه صندوق کشاورزی، روستایی و عشایری استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه روستاییان و عشایر این فرصت را برای تمام افراد بالای ۱۸ و زیر ۵۰ سال در روستاها فراهم کرده تا بتوانند از یک حقوق مستمر و ماهیانه در زمان بازنشستگی، فوت سرپرست یا از کارافتادگی کلی بهره مند شوند.
تمامی زنان و مردان متاهل و مجرد ساکن در روستا و مناطق عشایری، کشاورزان، زنبورداران، قالی بافان و هنرمندان صنایع دستی غیر ساکن در روستا، شاغلان فصلی و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری، کارکنان مراکز و شرکت های وابسته به سازمان نظام مهندسی کشاورزی، و منابع طبیعی و نظام دامپزشکی مشولان صندوق هستند.
مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شامل مستمری پیری، مستمری بازماندگان، مستمری از کارافتادگی کلی و نقل و انتقال سوابق است.
حدود ۳۸ درصد جمعیت این شهرستان ۱۵۷ هزار نفری در روستاها ساکن هستند.
نظر شما