به گزارش روز جمعه ایرنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اضافه کرد که درخواست قطر توسط «ویلیام برنز» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) دیروز (پنجشنبه) در جریان دیدار با «نتانیاهو» با هدف پیشبرد توافق احتمالی مبادله اسیران مطرح شد.
این شبکه صهیونیستی افزود: نتانیاهو اعلام کرده است که از گفتوگو درباره این موضوع تا زمانی که مدارک مطمئنی به دست آورد که داروهای ارسال شده از سوی رژیم اسرائیل برای اسیران صهیونیست بازداشت شده توسط حماس در غزه، به دست آنها رسیده است، خودداری می کند.
در این زمینه تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی قطر صادر نشده است.
دیروز پنجشنبه، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از ورود «ویلیام برنز» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در سفری از پیش اعلام نشده به سرزمین های اشغالی فلسطین خبر داده بود.
این شبکه صهیونیستی جزئیات بیشتری در مورد مدت زمان سفر و دستور کار مدیر سیا در سفر به سرزمین های اشغالی فلسطین ارائه نداد اما در عین حال روزنامه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد که سفر برنز به تل آویو با مذاکرات قاهره در مورد معامله مبادله اسیران مرتبط بوده است.
برنز مدیر سیا روز سهشنبه در یک نشست چهارجانبه در قاهره که با حضور رئیس موساد، رئیس اطلاعات مصر و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخستوزیر قطر برگزار شد، شرکت کرده بود.
در این نشست چهار جانبه درباره توافق مبادله اسیران فلسطینی با اسیران صیهونیست در نوار غزه و آتش بس محدود در غزه تبادل نظر شد.
رسانههای صهیونیستی گفتند که نشست قاهره در بحبوحه پافشاری حماس بر موضع خود برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه که رژیم اسرائیل با آن مخالفت کرده است، پایان یافت.
تل آویو تخمین می زند که حدود ۱۳۴ اسیر صهیونیست در غزه وجود دارد در حالیکه به گفته منابع رسمی هر دو طرف، حداقل هشت هزار و ۸۰۰ فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی نگهداری می شوند.
درخواست بشردوستانه قطر برای افزایش کمک ها به مردم غزه در حالی از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی رد شده است که «تدروس آدهانوم گبریسوس» رئیس سازمان جهانی بهداشت بار دیگر خواستار برقراری آتشبس دائمی میان رژیم صهیونیستی و حماس شد و تصریح کرد: شرایط غزه همانند جهنم است.
گبریسوس در گفت و گو با شبکه «سیانان» با ابراز نگرانی شدید از تبعات ویرانگر وضعیت بهداشتی کنونی فلسطینیان آواره در غزه تاکید کرد: وخامت وضعیت بهداشتی در این منطقه در وصف نمیگنجد و قدرت کلام از بیان آن عاجز است.
در این پیوند، امروز (جمعه) برخی از رسانه های فلسطینی گزارش دادند که به دلیل کمبود شدید مواد غذایی در نوار غزه، ساکنان این منطقه برای زنده ماندن به علف خواری روی آورده اند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
در نتیجه افزایش جنایات رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون، در مجموع ۲۸ هزار و ۶۶۳ فلسطینی شهید و ۶۸ هزار و ۳۹۵ نفر مجروح شده اند.
نظر شما