به گزارش جمعه شب ایرنا از خبرگزاری "آناتولی", بائربوک در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ در گفتگو با خبرنگاران گفت: در حالی که آلمان از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس حمایت می کند، از تل آویو انتظار دارد که قوانین بین المللی را رعایت کند.
وزیر خارجه آلمان ادعا کرد: "حق دفاع از خود به وضوح به معنای مبارزه با نیروهای تروریستی و تضمین حفاظت از مردم غیرنظامی است. ما به مناطق امن برای بیش از یک میلیون نفر که در رفح پناه گرفته اند، نیاز داریم."
بائربوک تاکید کرد: ما نه تنها به مسیرهای فرار امن، بلکه به مکان های امن در درازمدت با زیرساخت های لازم نیاز داریم. اگر در مکانی امکانات برای تغذیه, آب آشامیدنی و مراقبت پزشکی وجود نداشته باشد, آن مکان امن نیست. بالاتر از همه، یک توقف بشردوستانه در درگیری ها مورد نیاز است.
به گزارش ایرنا, آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان روز گذشته هشدار داده بود که حمله به رفح در نوار غزه باعث بروز فاجعه انسانی میشود.
بائربوک در کنفرانسی خبری در قدس اظهار کرد: ۱.۳ میلیون نفر در فضایی بسیار کوچک منتظر هستند. آنها در حال حاضر جایی برای رفتن ندارند.
وی افزود: اگر در چنین شرایطی ارتش اسرئیل به رفح حمله کند یک فاجعه انسانی رخ خواهد داد.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرد که عملیات زمینی در رفح ظرف ۲ هفته آینده آغاز خواهد شد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گزافهگوییهای خود خواستار نابودی گردانهای نظامی جنبش حماس در رفح تا قبل از ماه رمضان شد.
این طرح با محکومیتها و نگرانیهای گسترده جهانی مواجه شده است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما