جواد پوریوسف روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به همین خاطر اغلب افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در این شهرستان دارند بیشتر با اتکا به نقدینگی خود، علایق شخصی و قدرت خطرپذیری و بدون پشتوانه دانش مالی، سرمایهگذاری میکنند.
این کارگزار بورس اوراق بهادار در تربتحیدریه با استناد به آمار بورس اوراق بهادار کشور، میزان دانش مالی مردم ایران را ۳۵ درصد عنوان و اظهار کرد: این رقم که مردم تربتحیدریه را نیز دربر میگیرد، بسیار کم است و لذا در دورانهایی شاهد ورشکستگی مردم در سرمایهگذاریهای خود و به خصوص در بورس بوده و هستیم.
پوریوسف افزود: قبل از هر گونه سرمایهگذاری میبایست با کارشناس مالی مشاوره لازم انجام شود تا از ضرر و زیان سرمایه گذاری جلوگیری شود.
وی به اولویتهای سرمایهگذاری در تربتحیدریه پرداخت و ادامه داد: اولویت نخست سرمایهگذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی و به خصوص محصولات پایه این شهرستان نظیر زعفران، ابریشم، عقیق و دیگر سنگهای قیمتی است.
او اضافه کرد: اولویت دوم سرمایهگذاری در بخش صادرات و به عبارت بهتر شرکتهایی است که محور فعالیت آنها کسب درآمد ارزی نظیر شرکت پالایشگاهی و شیمیایی باشد و اولویت سوم، سرمایهگذاری در شرکتهای بورسی است.
این کارشناس مالی گفت: در کنار همه اینها سرمایهگذاران باید بدانند مفهوم سرمایهگذاری، فروش خانه، خودرو، زمین یا طلا و استفاده از نقدینگی به دست آمده برای سرمایهگذاری نیست بلکه مفهم واقعی سرمایهگذاری، اختصاص بخشی از ثروت در مسیر سودآوری است.
پوریوسف افزود: سرمایهگذاران همچنین این نکته مهم را نباید فراموش کنند که باید ۲۰ تا ۳۰ درصد سرمایه خود را برای ریسک سیستماتیک (خطرنظاممند) یا شرایط غیر مترقبه نظیر جنگ یا مسایل پیشبینی نشده کنار بگذارند.
وی ادامه داد: در همین ماههای اخیر شرایط منطقه غرب آسیا موجب کاهش شدید شاخص بورس و در مقابل افزایش قیمت طلا شد اما نباید به واسطه این اتفاقات این گونه تحلیل کرد که سرمایهگذاری در بورس خوب نیست.
نظر شما