یاسین کیخا در بیستوچهارمین نمایشگاه رسانههای ایران در مصلی امام خمینی (ره) در نشست خبری گروه علم و آموزش ایرنا با بیان اینکه، جایزه سرآمدان علمی نسبت به سنوات گذشته تفاوت دارد، افزود: این جایزه با درایت معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور تحت عنوان جایزه امام رضا (ع) مبتنی بر سند نخبگان طراحی شده است و شاخص نخبگی را اثرگذاری بارز می داند.
وی در پاسخ به این سوال که تفاوت سطح جایزه امام رضا (ع) با جایزه مصطفی (ص) چیست، توضیح داد: برنامه جایزه مصطفی برای تقدیر از دانشمندان جهان اسلام در سطح بین الملل است که امسال نیز با شکوه هرچه بیشتر برگزار شد اما جایزه امام رضا (ع) در سطح ملی تعریف شده و مشابه جایزه مصطفی است.
کیخا گفت: مقدار و نوع تسهیلات جایزه امام رضا (ع) هنوز تعیین نشده اما طبیعتا از دو سطح جایزه نقدی و همچنین تسهیلات برخوردار است.
جایزه امام رضا (ع) برای سرآمدان داخل و خارج از کشور
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: سرآمدان نخبه ایرانی چه داخل، چه ساکن خارج کشور مشمول جایزه فاخر امام رضا (ع) خواهند بود.
کیخا همچنین اظهار داشت: امسال که رویداد سرآمدان علمی برگزار شد، به نفر اول ۱۳ سکه به علاوه تسهیلات پسادکترا و امتیاز فرصت مطالعاتی اهدا شد اما طراحی جایزه امام رضا (ع) و معادل نقدی و اعتباری آن هنوز نهایی نشده است.
وی افزود: در حال حاضر طرحی در بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان سپهر نخبگان ایران (سنا) دنبال می شود که حوزه های نخبگی را توسعه می دهد و تلاش ما این است که هر یک از این ساحت های نخبگی همچون ادبی، هنری، هنر و رسانه، مهارتی، کارآفرینی و سایر حوزه هایی که در مفهوم نخبگی وجود دارد، یکی از آنها علمی است و هر سال در یک زمان مشخص شهریور یا مهرماه برگزار و به دنبال آن ۱۰۰ نفر از افراد سرآمد که حائز این جایزه می شوند، به جامعه معرفی خواهند شد.
نظر شما