شریان دعوت «محسن رضایی» را نپذیرفت/ درحال ائتلاف با شورای وحدت هستیم

تهران- ایرنا- عضو شورای مرکزی جبهه شریان با بیان اینکه «محسن رضایی» خواستار جلسه برای اعطای سهمیه به شریان بود اما ما قبول نکردیم،گفت: مذاکرات بین شریان و شورای وحدت برای ائتلاف وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ایرنا، نشست خبری جبهه پایداری با حضور ابوالقاسم جراره دبیرکل جبهه شریان ، صالح اسکندری عضو شورای مرکزی شریان و ریحانه اخلاقی سخنگوی ستاد انتخاباتی شریان در غرفه خبرگزاری جمهوری اسلامی واقع در نمایشگاه رسانه‌های ایران برگزار شد.

دبیرکل جبهه شریان در این نشست گفت: ۱۵۰۰ نفر درخواست کردند با جبهه شریان وارد انتخابات شوند.

جراره اظهار داشت: باید بین شریان و جبهه شریان تفکیک قائل شد چون ما در شریان به شبکه سازی مشغول هستیم اما در حوزه جبهه شریان که بناست در انتخابات کنش داشته باشد بر اساس مرام نامه ای که منتشر کردیم، معتقدیم نمایندگان مجلس باید شاخص هایی داشته باشند.

وی تصریح کرد: لذا فراخوانی مطرح و باورها و شاخص های مورد اهمیت را به صورت عمومی اعلام کردیم تا نامزدهایی که علاقه مند هستند بر اساس آن شاخص ها وارد انتخابات شوند در سامانه مورد نظر اعلام آمادگی کرده و سوابق کاری خود را ارائه دهند که در این رابطه ۱۵۰۰ نفر اعلام آمادگی کردند.

دبیر کل جبهه شریان ادامه داد: در طول این مدت تلاش ما این بود تا این داوطلبان را ارزیابی کنیم و با شاخص ها تطبیق دهیم که در تهران ۳۰۰ نفر ارزیابی شدند و ۴۵ نفر بر اساس شاخص ها احصا شد و بناست بر اساس آن لیست نهایی را اعلام کنیم.

جراره افزود: جبهه شریان با گفتمان انقلاب اسلامی و نگاه فراگیر وارد انتخابات می شود و تلاش بر این است تا در جبهه انقلاب همگرایی باشد، این ائتلاف حول اشخاص و افراد نیست بنابراین تلاش شد ائتلاف امنا شکل بگیرد و لیست واحدی منتشر شود.

نه به پدرخواندگی/تلاش کردیم لیست جبهه شریان قابل دفاع باشد

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه به پدر خواندگی و شخص محوری، نه گفتیم، افزود: تلاش کردیم لیستی به جامعه ارائه شود که قابل دفاع در جبهه شریان باشد.
دبیر جبهه شریان اظهار داشت: بر اساس ۶ شاخص تلاش کردیم تا فهرست واحدی در ائتلاف امنا به جامعه معرفی شود.

جراره ادامه داد: در شرایط کنونی که اضلاع مختلف، نامزدهای خود را از جمله شریان به ائتلاف معرفی کردند در حال مصاحبه و ارزیابی هستند تا به فهرست ۳۰ نفره دست یابیم.

وی با بیان اینکه در مجموعه ائتلاف امنا دوستان در حال ارزیابی هستند و ‌طی دو روز آینده فهرست را معرفی می کنیم ، یادآورشد: سرلیست هنوز قطعی نشده است.

مردم از فاصله طبقاتی نگرانند

دبیر کل جبهه شریان تصریح کرد: اینکه کسی در خارج از کشور تحصیل کند یا خانواده اش به خارج از کشور برود، هیچ منعی نداد و به طور طبیعی اشکال مبنایی ندارد اما زمانی مشکل پیدا می شود که ما یک حرفی را می زنیم ولی خودمان خلاف آن موضوع رفتار می کنیم.

جراره ادامه داد: یک مسئولی در گذشته می گفت مردم ۲ وعده غذا بخورید، مردم می گویند اشکال ندارد اما آن وزیری که در هتل زندگی می کند و خانواده اش خارج از کشور زندگی می کنند و بهترین زندگی را دارد، مردم این حرف را از او نمی پذیرند.

وی با اشاره به اینکه چه کسی حرف آن مسئولی را که می گوید در حسابم ۲ میلیون تومان بیشتر نیست را قبول می کند؟ ، اظهار کرد: ما به عنوان کشوری هستیم که ایستادگی کرده ایم و در فضای مبارزه با استکبار هستیم و باید رفتارهایمان مبتنی بر گفتمان و ارزش های انقلاب اسلامی باشد.

دبیر کل جبهه شریان خاطرنشان کرد: اینکه سیسمونی گیت یا موارد دیگر واقعیت دارد، مسائلی هستند که وجود داشته، همین آقایان بیایند از خودشان دفاع کنند.

جراره اظهار داشت: وقتی کسی مسئول می شود باید از اقداماتش دفاع کند ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ شرح مذاکرات مجلس را ببینید، یک کار غیر قانونی صریح در آن روز اتفاق افتاد من معاون پارلمانی دیوان محاسبات بودم، برخی نمی خواستند جایگاه نظارتی دیوان روی ریل واقعی قرار گیرد چون ابا داشتند از این اتفاق؛ اینها قابل کتمان نیست.

وی بر این موضوع هم تاکید کرد که تخریب بد است اما اینها واقعیت هایی است که رخ داده و باید به مردم پاسخ داده شود؛ اینکه به افکار عمومی پاسخ دهیم، لازم است؛ مردم ما از تبعیض ها و فاصله طبقانی نگرانند.

دبیر کل جبهه شریان با بیان این نکته که یک جا در رسانه ها پیدا نمی کنید که دوستان ما به دنبال یک جریان انقلابی بوده باشند، تصریح کرد: از روز نخستی که جبهه شریان اعلام موجودیت کرد، شروع تخریب ها علیه این جریان انقلابی آغاز شد.

جراره عنوان کرد: نگاه ما هم افزایی در جبهه انقلاب است وتلاش ما هم بر این بوده است، حال چه کسانی به دنبال تخریب این جریان بودند که این کاملا مشخص است.

یکی از برنامه‌های شریان تقویت پول ملی کشور است

عضو شورای مرکزی شریان نیز در این نشست گفت: یکی از برنامه های خوب شریان در مجلس آینده تقویت ارزش پول ملی با همکاری دولت آیت الله رئیسی است.

صالح اسکندری افزود: اینکه ارزش پول ملی کشورمان از کشورهایی چون ویتنام، سیرالئون پایین تر باشد به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

وی ادامه داد: ما در شبکه شتاب شریان برنامه جامعی را با مطالعه تطبیقی از سایر کشورها از جمله کشورهایی که وضع مشابه ما دارند مانند روسیه که تحریم است تدوین کرده و در این رابطه با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد جلسات مشورتی داشته ایم.

این عضو شورای مرکزی شریان یادآورشد: با تشکیل مجلس دوازدهم امید است بتوانیم موضوع تقویت پول ملی در برابر دلار را شاهد باشیم تا این فشارهای تورمی حتی الامکان کاهش یابد.

وی همچنین با بیان اینکه شورای وحدت نتوانست با «شانا» کار کند از این رو خواستار همکاری با امناء است، اظهار کرد: ما از حدادعادل انتظار داشتیم به عنوان بزرگتر حداقل یک بار جبهه شریان را دعوت کند.

عضو شورای مرکزی جبهه شریان با بیان اینکه «محسن رضایی» خواستار جلسه برای اعطای سهمیه به شریان بود اما ما قبول نکردیم، تاکید کرد: مذاکرات بین شریان و شورای وحدت برای ائتلاف وجود دارد.

اسکندری افزود: مذاکرات بین شریان و شورای وحدت برای ائتلاف وجود دارد. شورای وحدت نتوانست با شانا کار کند و در خواست همکاری با امنا را دارد. از آقای حدادعادل به عنوان بزرگ تر ، انتظار داشتیم از جبهه شریان دعوت کند.

هنوز با جبهه پایداری وارد مذاکره نشدیم

سخنگوی جبهه شریان نیز که در این نشست حاضر بود، در سخنانی گفت: شریان از ابتدا با تمام احزاب وتشکل هایی که در جریان انقلابی قرار می گرفتند وارد مذاکره شده است و هر کدام از جریان های سیاسی که همسو با مرام نامه شریان بودند، پذیرفتند و در کنار هم ائتلاف بزرگ امنا را تشکیل دادیم.

ریحانه اخلاقی افزود: هنوز به طور مشخص با جبهه پایداری وارد مذاکره نشدیم اما راه ها بسته نیست.

وی بیان داشت: هر وقت که جبهه پایداری با دبیرکل در نظر داشته باشند تا با شریان کار کنند با روی باز استقبال می کنیم اما تا این لحظه جبهه پایداری با شریان صحبت جدی نداشته است.

بیست‌و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران روز گذشته - ۲۹ بهمن ماه - طی آیینی رسمی با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان فرهنگی و اهالی رسانه کشور آغاز به کار کرد. رویدادی که پس از ۶ سال وقفه اهالی رسانه را از سراسر کشور دور هم جمع کرده است.

نمایشگاه رسانه‌های ایران با برگزاری ۸۰ نشست به مدت ۴ روز تا دوم اسفند از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۸:۳۰ دایر است.

۴۰ نشست در این نمایشگاه به طور تخصصی با محور رسانه برگزار می شود که شامل تجلیل از پیشکسوتان و اساتید عرصه رسانه، کارگاه‌های آموزشی تخصصی، رونمایی از کتب حوزه ارتباطات و روزنامه‌نگاری، تجربه کاوی روزنامه‌نگاران و تحلیل و بررسی مسائل پیش‌روی حوزه رسانه است.

با توجه به اینکه حماسه مقاومت مردم فلسطین و طوفان الاقصی از مهر امسال در صدر اخبار منطقه و جهان قرار گرفته است، با ابتکار معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ١٢ رسانه جبهه مقاومت از افغانستان، پاکستان، ترکیه، تونس، عراق، یمن، فلسطین و لبنان در این نمایشگاه حضور دارند تا مهم‌ترین اخبار محور مقاومت را منعکس کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha