به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری یونایتد پرس اینترنشنال، جولی ترنر نماینده ویژه آمریکا در امور حقوق بشر کرهشمالی در پیامی به مجمع آزادی سئول، اظهار داشت: باید تلاش بیشتری برای ارسال پیام از دنیای خارج به این منطقه منزوی انجام شود.
این نشست به مناسبت دهمین سالگرد انتشار گزارش مهم کمیسیون تحقیق سازمان ملل متحد در مورد حقوق بشر در کره شمالی برگزار شد.
وی افزود: اکنون زمان ارسال پیامهای بیشتر به کرهشمالی فرا رسیده تا به شهروندان این کشور کمک کنیم به اطلاعاتی که علاقه دارند، دسترسی داشته باشند.
ترنر با بیان اینکه سازمانهای مختلفی در سئول با انجام اقدامات شگفتانگیز، پیامهای فراوانی برای مردم کرهشمالی فرستادند، تاکید کرد که ما به رفاه و کرامت مردمان این سرزمین اهمیت میدهیم.
کمیسیون حقوق بشر در سال ۲۰۱۴ گزارشی در خصوص وضعیت حقوق بشر در کرهشمالی منتشر کرد و به انتقاد صریح از این کشور پرداخت.
ترنر با بیان اینکه که وضعیت حقوقبشر در کرهشمالی در طول ده سال گذشته تغییری نکرده است، افزود: واشنگتن از پیونگیانگ میخواهد که به میز مذاکره بازگردد.
این مقام ارشد آمریکایی خاطرنشان کرد که ما آماده گفتوگوی باز در مورد حقوق بشر با پیونگیانگ هستیم.
پارک جونگاوه سرپرست یک گروه فعال کرهجنوبی که بطریهای پلاستیکی پر از برنج (غذا)، پیامهای ضبط شده در USB، دلار و دارو به درون کرهشمالی ارسال میکرد، در این نشست اظهار داشت: «پیونگیانگ چشمها و گوشهای مردم این سرزمینها را بسته تا دیکتاتوری کیم جونگ اون حفظ شود».
وی با بیان اینکه هیچ چیز قدرتمندتر از آن نیست که در آزادی زندگی کنیم، افزود: برای برادران و خواهران خود در کرهشمالی پیام آزادی میفرستیم.
پارک اعلام کرد که ۹ شهروند کرهشمالی پس از دریافت این بطریها به کرهجنوبی فرار کردهاند.
ایلهیوک کیم، یک شهروند کرهشمالی که در سن ۱۷ سالگی به سئول گریخته است نیز در این نشست در سخنانی تاکید کرد که تلاشهای کشورهای خارجی برای افزایش آگاهی مردم کشور من باید ادامه یابد.
وی افزود: فشار جامعه جهانی بر کرهشمالی برای رعایت حقوق بشر، نور امیدی برای ساکنان این کشور ایجاد میکند که از همه آزادیها و حقوق مسلم خود محروم بودند و میتواند دلیلی برای بقای آنها باشد.
نظر شما