به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، حسین فرشیدی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه رسانه های ایران در جمع خبرنگاران افزود: برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است؛ از سال ۹۱ برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در استانهای فارس و مازندران شروع و همچنان ادامه دار بوده و اکنون نیز به سایر شهرها گسترش یافته است.
وی اظهار داشت: حدود ۳۰ میلیون نفر در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و روستاها زندگی می کنند و مشکلی حادی از لحاظ پوشش برنامه سلامت خانواده نداریم، اما در شهرهای بزرگ باید دسترسی مردم به کادر سلامت بهتر باشد.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: یک مراقب باید هزار و ۵۰۰ نفر را در برنامه پزشکی خانواده پوشش دهد و ماماها نیز به این برنامه اضافه شدند، و خدمات بهداشتی نیز در این برنامه پیگیری می شوند.
هر ایرانی باید تحت پوشش مراقب سلامت باشد
فرشیدی با اشاره به پوشش ۴۶ میلیون نفری پویش ملی سلامت غربالگری دیابت و پرفشاری خون گفت: این غربالگری باعث شده تا ۷۰ درصد از ابتلا به بیماریهای غیرواگیر پیشگیری می کند.
به گفته وی، باید مراقبت ها فعال باشد و هر ایرانی با کدملی باید تحت پوشش مراقب سلامت باشد و اکنون ۱۹۵ شهر این برنامه اجرا می شود و ۲۷ میلیون نفر تحت پوشش این برنامه قرار می گیرند.
فرشیدی به برگزاری همایش بین المللی سلامت خانواده در ۱۵ و ۱۶ اسفندماه اشاره کرد و گفت: ۲۴ وزیر بهداشت کشورها برای این همایش دعوت شدند و محورهای های ادغام خدمات ، تقویت شبکه بهداشت، سلامت اجتماعی، فناوری نوین و استفاده از هوش مصنوعی در این همایش مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
سویه جدید کرونا موارد بستری را افزایش نداده است
فرشیدی با بیان اینکه سویه جدید ان جی وان در دنیا شایع و به ایران نیز رسیده است، گفت: بروز این سویه جدید موارد ابتلا را افزایش می دهد و در بحث مرگ و میر و بستری رشدی نداشته است.
وی تاکید کرد: هیچ تغییری در بروز و افزایش بیماری کرونا نداریم لازم است مردم از حضور و تردد در مکانهای شلوغ پرهیز کنند و رعایت اصول بهداشتی ضروریست.
نظر شما