به گزارش خبرنگار ایرنا ، عملیات ساخت این مرکز در تیر ماه سال گذشته در زمینی به گستره حدود ۴۰۰ متر در همان فضای بیمارستان شهید بهشتی نوشهر آغاز شد و از آن زمان تاکنون با صرف حدود ۳۰۰ میلیارد ریال از محل سفرهای استانی دولت ، وزارت نفت و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی برای ساخت و تجهیز این مرکز درمانی هزینه شده است .
این مرکز شامل بخش های آزمایشگاه اندرولوژی ، اتاق IUI ، اتاق عمل ،آزمایشگاه ، بیوفرینگ ، ریکاوری ، ایستگاه پرستاری ، انبار استریل و رختکن بیمار است و و بنا به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر با بهره برداری این این طرح سه پزشک متخصص زنان و زایمان و یک پزشک کلیه و مجاری ، ۲ ماما ، ۲ کارشناس علوم آزمایشگاهی و یک پرستار مشغول فعالیت شدند.
برابر آمار دست کم چهار هزار زوج جوان نابارور در غرب مازندران شناسایی شده اند.
استاندار مازندران در آیین بهره برداری این مرکز گفت : دولت جهادی گام های موثری برای تقویت امکانات و تجهیزات در این استان برداشته است که قابل قیاس با دوره های گذشته نیست کو نمونه آن می توان به دریافت مجوز ساخت دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران اشاره کرد که تاکنون راکد مانده بود.
برابر گزارش ها ،از ابتدای شکل گیری دولت سیزدهم تاکنون مراکز درمان ناباروری بخش خصوصی و دولتی در این استان از یک مرکز به ۶ مرکز افزایش پیدا کرده است
سیدمحمود حسینی پور نوری افزود : برای آنکه این پیگیری ها به ثمر نشیند و کام مردم این خطه غربی استان را شیرین کند همه باید در سایه وفاق و همدلی تلاش کنیم تا هرچه زودتر عملیات اجرایی این طرح آغاز شود.
استاندار مازندران گفت : همه باید تلاش کنند تا زوج های نابارور با این مرکز ارتباط برقرار کنند و مهم ترین راهکار فراهم سازی زیرساخت و راه اندازی سامانه برخط است .
حسینی پور نوری تاکید کرد : باید مدت ۶ ماه آینده این مرکز به سطح سه ارتقا یابد و امکانات و تجهیزات آن هم تقویت شود.
نماینده عالی دولت در مازندران همچنین بر سیاست گذاری مسوولان امر برای گردشگری سلامت تاکید کرد و افزود: از متولیان امر به ویژه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان انتظار دارم در این خصوص کمیته ای تشکل دهند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی مازندران هم گفت: دست کم ۱۳۰ هزار نفر زوج نابارور در استان شناسایی شده اند که در غربالگیری که انجام گرفت در اطلاعات اولیه و ثانویه دست کم ۱۱ هزار زوج نابارور شناسایی شدند.
دکتر فرهاد غلامی افزود: تاکنون ۲ هزار نفر به این مراکز معرفی شدند.
این مسوول استانی خاطرنشان کرد : امروز مازندران پس از گیلان دومین استان پرجمعیت به لحاظ پیری است و باید برای رفع این نگرانی ها راهکارهای اساسی اتخاذ شود.
شهرستان های گردشگرپذیر نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، تنکابن و رامسر با با برخورداری از بیش از هزار نقطه روستایی و بیش از ۲۰ نقطه شهری جزو خطه غربی مازندران محسوب می شود که دست کم یک میلیون نفر جمعیت را در دل خود جای داده است .
نظر شما