به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، در روزهای اخیر یک گروه هکری ادعا کرده است که موفق به هک سامانههای مربوط به قوه قضاییه و انتشار اسناد و مدارک شده است، نگاهی به فایلهای منتشرشده نشان میدهد بسیاری از این اسناد، نامههای اداری مجعول و ساختگی و حتی قدیمی هستند که پیشتر در فضای مجازی منتشر شده بود و مجددا باز نشر شدهاند.
شاهد این ادعا انتشار نامهای جعلی منتسب به پرونده نیکا شاکرمی از سوی رئیس پزشکی قانونی کشور است، این نامه جعلی پیشتر از سوی گروه هکری که این روزها ادعا کرده است به اسناد قوه قضاییه دسترسی پیدا کرده در شهریور ماه سال جاری نیز منتشر شده بود. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور «اساساً چنین نامهای وجود خارجی نداشته است.»
چنانچه از محتوای این متن جعلی کاملا هویداست، فایل منتشر شده فاقد الزامات اولیه نامههای صادره اداری بوده و صرفا یک متن تایپ شده با شماره جعلی و غیرمنطبق با قالب شماره نامههای سازمان پزشکی قانونی کشور است و بدون رعایت برخی چارچوب های محتوایی و حتی ظاهری که در مکاتبات رؤسای دستگاه ها مورد توجه قرار میگیرد، تنظیم شده است. به موارد ذکر شده این نکته را نیز باید افزود که جاعل یا جاعلین زحمت مراجعه به تقویم را هم به خود نداده و روز تعطیل رسمی را برای صدور نامه برگزیدهاند!
روابط عمومی پزشکی قانونی اضافه کرده است نامههایی با طبقه بندی مورد ادعا (خیلی محرمانه) در فایل منتشر شده، اساساً به صورت خارج از شبکه اتوماسیون مکاتبات اداری و به صورت دستی تهیه و ارسال میشود و ادعای دستیابی به فایل های مذکور از طریق هک کردن شبکه یا طرق مشابه نیز با توجه به رویه جاری قطعاً دروغ و غیرواقعی است.
به گزارش ایرنا، نیکا شاکرمی سال گذشته در زمان اغتشاشات با سقوط از ارتفاع جان باخت. چهارشنبه ۳۰ شهریور ماه سال گذشته ساکنان ساختمانی در چهارراه امیر اکرم، جسد دختر جوانی را پیدا کردند که ادعا شد که او از کشتهشدگان تجمعات در تهران بود. ادعایی که اگر چه توسط پزشکی قانونی و نهادهای رسمی تکذیب شد؛ اما نیکا شاکرمی، سوژه جدید سریال کشته سازی بود.
نظر شما