بهترین راه ترک سیگار چیست؟ 5 روش موثر برای ترک سیگار موفقیت آمیز

بهترین راه ترک سیگار می تواند در چند روز کاری کند که شما باور کنید که ترک سیگار اصلا سخت نیست و به راحتی می توان سیگار را ترک کرد و شما با دیدن شواهد و افرادی که در ترک سیگار موفق شده اند، باور می کنید که قطعا این اتفاق برای شما هم رخ خواهد داد.

برای پیدا کردن و آشنا شدن با چنین روش هایی لازم است که کمی تحقیق کنید و افرادی را پیدا کنید که از آن طریق، موفق به ترک سیگار شده اند و به صحبت های آنها بدون هیچ قضاوتی گوش دهید و یا در سمینارهای آموزشی ترک سیگار در کلینیک ترک سیگار خانه رها شرکت کنید و با روش های اصولی و علمی ترک سیگار آشنا شوید.

شما می توانید برای کسب اطلاعات کامل در خصوص دوره های ترک سیگار با مشاوره ترک سیگار از طریق شماره های زیر در تماس باشید.

بهترین راه ترک سیگار

برای برخی افراد، این که یک تاری خرا در نظر بگیرند تا مراحل را طی نمایند می تواند کمک خوبی نماید . برای برخی دیگر از از افراد سیگاری، بهتر است که سیگار کشیدن را به روش معکوس ترک نمایند.

چنانچه شما امروز تصمیم بگیرید که به ترک سیگار در بازه زمانی 1 الی 3 هفته آینده بپردازید، زمان لازم برای آماده شدن را دارید. باید تصمیم بگیرید که جز کدام دسته از افراد می باشید آیا می خواهید سیگار کشیدن را به طور تدریجی‌ ترک نمایید؟ یا این که جز افرادی که می‌خواهند به طور معمول تا رسیدن زمان تاریخ تعیین شده سیگار بکشند.

حالا راه های مهمتری وجود دارد که شما در این مسیری که قدم گذاشته اید باید هواستان به آن ها باشد و آن ها را سرلوحه کار خود قرار دهید تا بتوانید دوره ترک راحت تری را طی کنید. مهمترین راه ترک سیگار عبارتند از:

بهترین راه ترک سیگار : انگیزه داشتن

مهم‌ترین قدم برای ترک سیگار، داشتن دلیل محکم برای آن است. شاید روش ترک سیگار برای همه متفاوت باشد، اما همه برای انجام درست و دقیق یک کار به انگیزه نیاز دارند؛ پس خوب فکر کنید و ببینید چرا قصد دارید از سیگار دوری کنید. وقتی انگیزه و دلیل داشته باشید به‌راحتی تسلیمِ هوسِ کشیدن یک نخ دیگر نمی‌شویید. طبق یک تحقیق انجام‌شده در سال ۲۰۱۳، اکثر افراد سیگار را یا به‌دلیل وضعیت فعلی سلامت بدنشان و یا برای جلوگیری از بروز بیماری‌های احتمالی آینده ترک می‌کنند. البته همان‌طور که راه‌ های ترک سیگار می‌تواند متفاوت باشد، انگیزه‌های ترک هم برای همه یکسان نیست. برای مثال صرفه‌جویی در هزینه، محافظت از سایر اعضای خانواده در برابر دود سیگار و حتی جلوگیری از چین‌وچروک‌های زودرس پوست، همه دلایل خوبی برای دوری از سیگار هستند.

بهترین راه ترک سیگار : از درمان‌های جایگزین (NRT) کمک بگیرید

افرادی که سال‌های زیادی سیگار می‌کشیدند و بدن آن‌ها به‌طور مداوم با نیکوتین در ارتباط بود، بهتر است برای شروع ترک‌سیگار از درمان جایگزین نیکویتن (NRT) کمک بگیرند. این درمان شامل نوعی دارو است که نیکوتین بسیار خفیفی را به مغز شما می‌رساند تا دچار عوارض ترک سیگار ناگهانی نشوید. همچنین در حالی‌که وابستگی ایجاد نمی‌کنند، در کاهش وسوسه شدید سیگار کشیدن به شما کمک خواهند کرد. بهتر است برای حفظ نیروی بدنی خود از برنامه غذایی مناسب، میوه و سبزیجات تازه استفاده کنید.
بهترین راه ترک سیگار : تعهد و حمایت رفتاری بهترین راه ترک سیگار در جوانان

حمایت خانواده و عزیزان از فردی که تصمیم به ترک سیگار دارد، خصوصاً در جوانان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما در این میان بحث تعهد نقش مهم‌تری در انگیزه فرد ایفا می‌کند. احساس وابستگی فرد به دریافت نیکوتین می‌تواند او را در مقابل ترک سیگار سست کند. این وابستگی می‌تواند با یک تعهد به روان درمانگر، خانواده یا حتی گروه‌های ترک اعتیاد جایگزین شود. زمانی که فرد خود را در مقابل یک تعهد نسبت به عزیزان یا فرد پشتیبانش می‌بیند، روند ترک سیگار آسان‌تر شده و احتمال بازگشت او به سیگار کشیدن کمتر می‌شود.

بهترین راه ترک سیگار چیست؟ 5 روش موثر برای ترک سیگار موفقیت آمیز

بهترین راه ترک سیگار : داروهای تجویزی

دو داروی تجویزی مورد تایید FDA، وارنیکلین تارتارات (Chantix) و بوپروپیون هیدروکلراید وجود دارد که می تواند به شما در ترک سیگار کمک کند. وارنیکلین برخی از اثرات نیکوتین را بر روی مغز شما تقلید می کند که میل شما به سیگار و برخی علائم ترک را کاهش می دهد. همچنین بر اساس CDC، لذتی را که از نیکوتین موجود در سیگار دریافت می‌کنید، کاهش می‌دهد.

در همین حال، بوپروپیون ولع مصرف و سایر علائم ترک نیکوتین را کاهش می دهد. به گفته FDA، اگرچه این داروها اعتیادآور نیستند، اما دارای عوارض جانبی بالقوه ای هستند که می تواند شامل تغییرات در رفتار، خلق افسرده، خصومت، پرخاشگری و افکار یا اعمال خودکشی باشد.

بهترین راه ترک سیگار : افزایش فعالیت مانند ورزش کردن

یکی دیگر از راه های ترک سیگار، ورزش‌کردن و انجام فعالیت بدنی بالا می باشد. مطالعات نشان داده است که فعالیت بدنی به‌ ویژه فعالیت‌های قلبی مانند دویدن، دوچرخه‌ سواری، رقصیدن و شنا می‌تواند میل به سیگارکشیدن را کاهش دهد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ بر روی گروهی از زنان که عادت داشتند هرروز سیگار بکشند و در تلاش برای یافتن بهترین راه ترک سیگار بودند، نشان داد انجام ورزش‌های هوازی در کاهش استرس و میلشان به سیگار مؤثر بوده است.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی و از سوی سفارش دهنده تهیه شده است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha